U Platinumek jsme se těšili na spoustu paralelek a zajímavé podpisy. Bohužel kvůli aktuální situaci nemohl dorazil deiv14, který má Platinumky "na starost" a těšil se už od těch loňských. Myslím, že se dařilo náramně. Dáme si zase klasiku, nejdříve video a pak foto. Zítra budeme karty zpracovávat na web, kde zase budou všechny k dispozici, tak budou i obrázky

Video je malinko mázlé, asi z odlesků karet. Bohužel, když to točím, tak to nepoznám, ale furt je to v normě bych řekl. Za co se musím omluvit, že jsem u druhého boxu něčím drhl o stativ a jde to slyšet v mikrofonu. Je to rušivé, ale jen ten jeden box. Doufám, že se budete bavit tak jako já

Obrázky:
Base a nováčci se povedl celý set, pár kousků chybělo do dvou setu a hodně karet bylo 3x.
Marquee Rookie
Výběr RC

Retro
Retro bylo tako hodně, takže taky výběr

Calder Front Runners

Best in the World

Thrilling Finishes

Rainbow
Parádní Rainbow, jdou více rozeznat mi přijde. Zase jen výběr. Měli jsme štěstí na jména.

Rainbow Retro
Retro Rainbow byla asi jedna na box. Tady pár lepších ks

Sunset
Nové paralelky. Naživo pěkné. A opět se nám dařila jména.

Matte Pink
Nová matná paralelka. Ten matný povrch je opravdu zajímavý

Violet Pixels /399
Ty letos s limitem, ale nevím jestli si udrží hodnotu. Každopádně Draisaitl, McDavid a hlavně Makar. Paráda!

Red Prism /199
Slušná jména

Retro Rookie Blue Rainbow /149
Moc krásné karty a všechny ladí s modrým dresem. Olofsson RC taky neurazí

Arctic Freeze /79
Ty se zatím drží. Asi proto, že vypadají nádherně.

Orange Checkers /25
Podařila se. Aktuálně malinko slabší jméno, ale karta krásná.

All-Star Rainbow Variation
A nový oblíbený typ karet Variation, kdy je jiná fotka apod a hned je z toho vzácná karta. Na jméno si ale stěžovat nemůžeme.

A jdeme na podpisy
Rookie Autos
Poehling fajn. Kuhlman je Rainbow.

18/19 Update Rookie Auto Violet Pixels
Update jsme měli jen jeden, ale byl to ten jeden podpis na box. Nebyl na víc. Violet varianta je ale fajn.

Retro Red Rainbow Auto:
Nejhezčí karty, co jsme vytáhli a ještě super jména. Helleybuck super a Rookie Hájka taky nádhera.

Rookie Autos Matte Pink
Bude asi náš Case hit a ne úplně špatný