2020-21 Upper Deck Series 1

Žhavé novinky týkající se sezóny 20 / 21
valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2020-21 Upper Deck Series 1

Příspěvek od valento3 »

Release date: November 5, 2020

Configuration:
Cards per pack: Hobby – 8, Tins – 8
Packs per box: Hobby – 24, Tins – 9
Boxes per case: Hobby – 12, Tins – 12
Set size: 250 cards

Box Break:
- Dazzlers – 1
- Debut Dates, NHL Worldwide, Predominant or Rookie Retrospective – 6 Total
- UD Canvas – 4
- UD Portraits – 4
- Young Guns Rookie Cards – 6

2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey cards really get the new season going. While the checklist parts bring a lot of familiarity, there’s a refreshed look in several places filled with bright colors. One of those spots? The cornerstone Young Guns Rookie Cards.

2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey Base Set Basics

The base set has the usual 250 cards. Veterans take up the first 200 spots on the checklist. This includes two checklist. Young Guns, which are 1:4 hobby packs, bring the rookie content. A total of 49 players plus another checklist appear here.

Obrázek

French is a new parallel in 2020-21. Base versions are 1:30 hobby packs while Young Guns land 1:120. Clear Cut (1:96, YG – 1:288), Exclusives (/100) and High Gloss (/10) parallels are also available, although these three are all exclusive to hobby packs.

Obrázek

Inserts

Series 1 has a sizeable insert lineup. This includes another installment of UD Canvas. Somewhere between a parallel set and a traditional chase set, these come with an adjusted design and card stock and an expansive checklist. Veterans are 1:7 packs while Young Guns are every other hobby box. Exclusive to hobby are some tough UD Canvas Autographs that are numbered to the player’s jersey number. Signatures on these are also on-card.

Obrázek

It’s picture day with UD Portraits (1:8 hobby) and UD Portraits Rookies (1:30 hobby). After last year’s 1980s Sears studio-inspired “floating head” look, there’s some continuity here with the design moving forward to an early ’90s laser background. Parallels include Gold Foil (Veterans – /25, Rookies – /99) and Platinum Blue Foil (Veterans – /5, Rookies – /25).

Obrázek

Debut Dates (1:20 hobby) is new for 2020-21. These take it back to the previous season and showcase the first games of 2019-20 rookies. Select cards also have Jersey (1:432) and Patch (/25) memorabilia versions.

Another place that reflects on the previous year’s first-year players is Rookie Retrospective (1:27). Like Debut Dates, these also have Jersey (1:432) and Patch (/9) spins.

2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey has some other new inserts. Predominant (1:12) uses black and white backgrounds and an elegant design to put forth stars in full color. These also have Gold (1:260) parallels. NHL Worldwide centers on the global aspect of where players come from with a flag dominating the background. Die-cut (1:270) parallels are also available.

Obrázek

Dazzlers is another place on the checklist where bright colors shine. These have base Blue (1:24) and Pink (1:144) versions. Orange parallels are only in tins (1:10 packs).

Obrázek

Acetate inserts return in Series 1 with more Clear Cut cards: Clear Cut Foundation Duos (1:288), Leaders Trios (1:4,000) and Honoured Members Updates (/100). There’s also the tough Cup Components (1:900) that are also done on the clear stock.

Obrázek

Other rare inserts include Day with the Cup (1:2,880), Ceremonial Puck Drop (1:2,880) and 2020 NHL Draft SPs (1:12,960). Ceremonial Puck Drop Autographs (1:30,000) are among the scarcest cards in 2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey.

Obrázek

Additional Autographs and Memorabilia Cards

Hits aren’t a huge focal point in the product. Even though they’re not a promise in every hobby box, they are out there with some regularity. UD Game Jersey return. At 1:36 hobby packs, they’re the easiest memorabilia cards to pull. Patch parallels are numbered to 15.

Obrázek

Tins

Hobby boxes aren’t the only way to get 2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey cards. It has a variety of configurations including the return of tins. These have nine packs plus a pack of three exclusive O-Pee-Chee Glossy Rookies.

The Glossy cards have two levels of parallels: Bronze (1:12 bonus packs) and Gold (1:34 bonus packs).

jarse
Veterán
Veterán

Re: 2020-21 Upper Deck Series 1

Příspěvek od jarse »

Checklist ..... ;)

https://www.cardboardconnection.com/202 ... r_1_335835

YOUNG GUNS č. 249 - Pavel Francouz .......
UD CANVAS YOUNG GUNS č. C96 - Pavel Francouz ........ zajímavé ..... *myslim*
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

KONEČNĚ! Jsem rád, že se v Upper Decku pochlapili a Francouze tam dali. Těším se. Docela si říkám, že bych si začal sbírat jen české Young Guns. :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

elektrikar
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od elektrikar »

jarse píše:Checklist ..... ;)

https://www.cardboardconnection.com/202 ... r_1_335835

YOUNG GUNS č. 249 - Pavel Francouz .......
UD CANVAS YOUNG GUNS č. C96 - Pavel Francouz ........ zajímavé ..... *myslim*
v 30 letech mu vyjde YG *lgh* , to bude muset hrát dluoho jako Jarda Jágrů *rfl*
chyběnka
na vymenu
sbírka :
EHLERS

MOST WANTED:
"YEAR OF THE DRAGON" Signature (x/19)
YOTD-12 Pavel Kantor (G) TRI
YOTD-22 Vladimír Svačina TRI
YOTD-24 Ethan Werek TRI

klajda
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klajda »

Super, čekal jsem jen dva roky... *cheer* *cheer* *cheer*
Obrázek

paulusu
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od paulusu »

Pro mě celkem překvapení, že series 1 výjde už teď (čekal jsem posun vydání), když začátek sezony je v nedohlednu. Jen by mě zajímalo, jak bude vypadat karta (fotka) Alexise Lafreniereho, když ještě ani netačaly předsezoní kempy.

Checklist z pohledu českého sběratele zajímavý, kromě Francouze výjde young guns i Kautovi a Vaněčkovi.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Na to zřejmě teď čeká celý sběratelský svět. Na Instagramu jsem viděl, cca 5, 7 týdnů zpět, Lafreniera v šatně, jak se převlíkal do kompletní výzbroje s dresem NYR. Tak věřím, že to bude klasická karta.
Co se týče Francíka, jeho volba do této série je celkem zvláštní, ale já osobně jsem velmi rád, že tam je na YG.

Z čísla lze usuzovat, že ho tam mají jako takového žolíka:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Stankelin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stankelin »

Graficky teda ale nic moc, rekl bych. Moc se mi nelibi, ale checklist zajimavej.. :)
Sbírám:
PRIMÁRNÍ SBÍRKY: David Pastrňák, Jarome Iginla
VEDLEJŠÍ SBÍRKY: Jágr, Hemský, Faksa, Hertl, Jaškin, Sobotka, Jordin Tootoo, černošští hráči, UD Victory
https://ih-karticky.webnode.cz/

jarse
Veterán
Veterán

Příspěvek od jarse »

Já jsem byl taky překvapenej, když jsem našel Francouze na Young Guns ...... Ale ze sběratelského hlediska mě to potěšilo. Jenom doufám, že ty dvě karty půjdou za rozumnou cenu. A ne že budou, hlavně u nás, za pálky, jak se docela často stává ..... ;)
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)

Bianconero
Legenda
Legenda

Očekávám na úvod ceny od 400 Kč, s ohledem na českou komunitu a její zájem. Doporučuju počkat, než vylezou s e-packem. Každopádně ustálenou cenu v rozmezí 200-300 Kč bych časem určitě čekal a sám bych za ni bez rozmyslu klidně těch 250 Kč dal. Zase nepředpokládám, že Pavel nebo Martin budou hrát na úrovni letošního Dominika Kubalíka, aby na čas ty ceny vylétly extrémně vysoko nad 500 Kč a výš. Kdo si počká... :)

jarse
Veterán
Veterán

Příspěvek od jarse »

No, s tou rozumnou cenou to je ode mne pouze zbožné přání, protože mi je jasné, že někteří šílenci, hned od začátku nebudou vědět co by za to chtěli. A nejhorší na tom je, že se najdou jiní šílenci, kteří jsou ochotní ty nesmyslné částky za to dát a pak ta cena šplhá vzhůru a je to v háji ...... *myslim*

klajda
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klajda »

Já už ji mám "objednanou" za 8USD. Když se řadovka OPC u nás prodávala přes 200, tak YG čekám kolem 500 tady na úvod...
Obrázek

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Na Ebay je, nejen, Francouzova Young Guns již v předprodeji, konkrétně od $12. :)

klajda
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klajda »

standish píše:Na Ebay je, nejen, Francouzova Young Guns již v předprodeji, konkrétně od $12. :)
Tak jsem to udělal s těmi OPC. Jeden prodejce rozbaloval myslím 50 casů a já si tam naházel ty base a retro Francika a karty M.Kauta. Ještě jsem mu napsal a dohodil i ty paralelní karty, které ani nenabízel. Pošta za asi 10 karet za 100kč a za 10 dnů bylo doma. I s poštovným mě base karta P. Francouze vyšla na 20kč. A pak tady jde za 10x víc *rfl*

Tady ale nevím, jestli se to vyplatí kvůli jedné kartě to tahat z US. Ale nemyslím si, že by tu stejně ze začátku šla cena pod těch 500, což by asi odpovídala ta cena s poštou, takže je to asi jedno *rfl*
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Za rok na COMC za 6-8 USD (150-200 Kč) na pohodu. :D Záďovy Young Guny tam přes léto byly za 6 dolarů. Na druhou stranu, já ji bral u nás za 300 (15 USD) Kč z aukce na Absolutu, ale to hlavně proto, že jsme ji s Matějem vytáhli a navíc peníze šly Absolutu, takže jsem byl rád a nevadilo mi "připlatit si".

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

tak uz se breakuje jak o zivot :D YG Alexe za 400 USD a podobne palky. Hodne karet znicenych...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

kidder píše:tak uz se breakuje jak o zivot :D YG Alexe za 400 USD a podobne palky. Hodne karet znicenych...
Na to jsem zvědavý, podle toho jak to vycházelo myslím, že to plnili na poslední chvíli. A trochu se s tímto dalo počítat. Včera jsem skouknul 2 case GB a tam teda nic neříkali, ale pokud jsou to řadovky, tak ty on přejížděl takovým tempem, že to ani nemohl vědět:-)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

pavelbart píše: Na to jsem zvědavý, podle toho jak to vycházelo myslím, že to plnili na poslední chvíli. A trochu se s tímto dalo počítat. Včera jsem skouknul 2 case GB a tam teda nic neříkali, ale pokud jsou to řadovky, tak ty on přejížděl takovým tempem, že to ani nemohl vědět:-)).
Hele ja videl blbe strizenou YG Alexe, pak znicene rohy stejne karty. Pak spatne tistene karty a pak cely box ktery mel 2x tolik YG ale vsechny spatne strizene. Ale ty ok karty YG Alexe nahodili za 300 a vejs. Sileny.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hm, tak uvidíme, snad to nebude pravidlo...
Myslím, že oni takovou YG v pohodě vymění. Samozřejmě je to ale nepříjemné. A doufám, že v Gb se nám toto vyhne...
Někde jsem slyšel, že nějaká kanadská firma nabídla za první YG High Gloss naprostý nesmysl, nějaké statisíce na naše koruny. A včera už jsem jednoho na FB viděl:-).

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

pavelbart píše:Hm, tak uvidíme, snad to nebude pravidlo...
Myslím, že oni takovou YG v pohodě vymění. Samozřejmě je to ale nepříjemné. A doufám, že v Gb se nám toto vyhne...
Někde jsem slyšel, že nějaká kanadská firma nabídla za první YG High Gloss naprostý nesmysl, nějaké statisíce na naše koruny. A včera už jsem jednoho na FB viděl:-).
French version 1700 CAD atd...

Odpovědět

Zpět na „2020 / 2021“