2020-21 Upper Deck Series 1

Žhavé novinky týkající se sezóny 20 / 21
tazky1
Zkušený
Zkušený

Re: 2020-21 Upper Deck Series 1

Příspěvek od tazky1 »

pavelbart píše:Hm, tak uvidíme, snad to nebude pravidlo...
Myslím, že oni takovou YG v pohodě vymění. Samozřejmě je to ale nepříjemné. A doufám, že v Gb se nám toto vyhne...
Někde jsem slyšel, že nějaká kanadská firma nabídla za první YG High Gloss naprostý nesmysl, nějaké statisíce na naše koruny. A včera už jsem jednoho na FB viděl:-).
JJ, několik dealeru a breakerů z Quebecku mělo vyvěšené na FB reward 10.000CAD(170k) za HG Lafiho:) a je pravda, že jeden už byl taženej a ukázanej na FB.
ceny jsou destruktivní i u těch běžných :/ jednoho sem chtěl z pohledu fanouška NYR, ale nevím, kde se k němu dohrabu:)
Wantlist -
Mike Richter - vše

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Myslim si ze casem ta cena pujde dolu. Prvny karty jsou vzdy silene vysoko a pak to klesne. A dost karet je ponicenych. Letos je to od UD pekna bida.

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

tazky1 píše:
pavelbart píše:Hm, tak uvidíme, snad to nebude pravidlo...
Myslím, že oni takovou YG v pohodě vymění. Samozřejmě je to ale nepříjemné. A doufám, že v Gb se nám toto vyhne...
Někde jsem slyšel, že nějaká kanadská firma nabídla za první YG High Gloss naprostý nesmysl, nějaké statisíce na naše koruny. A včera už jsem jednoho na FB viděl:-).
JJ, několik dealeru a breakerů z Quebecku mělo vyvěšené na FB reward 10.000CAD(170k) za HG Lafiho:) a je pravda, že jeden už byl taženej a ukázanej na FB.
ceny jsou destruktivní i u těch běžných :/ jednoho sem chtěl z pohledu fanouška NYR, ale nevím, kde se k němu dohrabu:)
Taky fandím NYR a nemám ještě ani YG Kakka, ani Shestorkina a Alexise nebudu mít určitě taky :D Nejvíc mě štve, že ceny v GB budou u Rangers vyšponované na max... Ale chápu to, je tu fenomén s obrovským potenciálem
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

raid3n
Opora
Opora

Příspěvek od raid3n »

Zeeree vytáhnul Alexise v pěkně bídném stavu :crazy: A to tam nebyl dingnutý jen Alexis! Je to hnus, bojím se, co najdu ve svých boxech :?

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

raid3n píše:Zeeree vytáhnul Alexise v pěkně bídném stavu :crazy: A to tam nebyl dingnutý jen Alexis! Je to hnus, bojím se, co najdu ve svých boxech :?

Uvidime. Vyzera to tak, ze Zee vsetky boxy dootvara a bude to riesit s CS UD. Tam som zvedavy, aky statement UD k tomuto zaujme. Scrap nemoze opustat brany fabriky!

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Takhle pravděpodobně vypadá většina celé produkce letošních Series 1. Potkal jsem na ebay několik hezkých, ostrých karet, ale opravdu jen ojediněle. Karty jsou krásné, super design, líbí se mi inserty i fotografie napříč sérií. Ale kvalita je otřesná. Tohle je daň za to, že do první série museli za každou cenu nacpat Lafreniera. To vnímám jako zásadní chybu a důvod, proč jsou na tom karty tak špatně. Nejlépe na tom budou Clear Cuty, tam ty hrany ostré zkrátka jsou. Tohle je jedno velký smutný......... *bang*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

spalekmichal
Opora
Opora

Příspěvek od spalekmichal »

Je to teda masakr. Viděl jsem také pár breaků a většinou ta kvalita karet je opravdu špatná. Pořád se rozhoduji zda to vůbec začít sbírat tuto sérii. Přeci jen dát dost peněz za boxy a vytáhnout takhle znehodnocené karty mi nepřijde v pořádku.

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

spalekmichal píše:Je to teda masakr. Viděl jsem také pár breaků a většinou ta kvalita karet je opravdu špatná. Pořád se rozhoduji zda to vůbec začít sbírat tuto sérii. Přeci jen dát dost peněz za boxy a vytáhnout takhle znehodnocené karty mi nepřijde v pořádku.
Asi zalezi co chces sbirat... Vsichni chteji jen Alexise a ostatni uz je tak moc nezajima, takze se radovky a ostatni YG prodavaji za par penez. Ale kupovat box, do toho bych asi nesel.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Před pár lety tady někdo postoval videa o výrobě fake dresů v Číně, jak to funguje atd... a dostalo se tam i video, kde se tisknuly ohromný kvanta fake YG karet Nugenta-Hopkinse. Od tý doby mě vždycky sběratelsky naprosto děsí ta YG mánie a co všechno se okolo toho musí dít...
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

My jsme právě provedli kontrolu kvality a vše naprosto v pořádku. Pořád tvrdím, že jde dnes o jeden z nejlepších produktů a opět jsem v tom jen utvrdil. Vynikající plnění, zábava, v každém balíčku něco navíc, krom řadovek. Ty jsou jako vždy, pěkné. A tento rok tak o 30 až 50% silnější (tlustší) než bývaly.
Spousta CZ a SK hráčů v sérii, to rozhodně není pravidlo.
Je samozřejmě špatně, že se do světa dostane case jako je na zmíněném videu, ale já jsem shlédl spoustu casů, kde byla kvalita ok.
To "haterovstí" má bohužel v době FB obrovskou sílu. A pak to jede s davem. Já měl normálně u rozbalování strach a smíšené pocity, rychle vyprchaly a mohu říci, že jsem si to užil. Věřím, že jde jen o výjimky, ke kterým se (pevně věřím, protože osobní zkušenost mi to vždy potvrdila) výrobce postaví čelem. Pokud je zdokumentováno na videu, asi není o čem.
Ale než SPA, tak já osobně vždy Series 1 či 2. Hobby verzi. I když i ten retail je na současnou produkci nadprůměrný.
Ale v Hobby casu je opravdu spousta zábavy.
Co se týče honby za Alexisem, myslím, že lidi už teď moc dobře ví, co se bude dít, když bude hrát tak, jak se předpovídá. McDavid všechny dokonale vycvičil... Ale v tom cheklistu je plno dalších zajímavých jmen, i na YG. Osobně tipuji, že to bude jeden z nejvyhledávanějších produktů a pokud Alexis bude hrát dobře, tak myslím, že cena boxů ještě vyletí o dost nahoru.
Mimochodem, nám se povedly YG Alexise 2 a obě v perfektní kvalitě.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Marble
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marble »

Já bych měl takový dotaz na všechny - po tom, co vše jsem četl na FB, jsem jediný, komu se YG Alexise designově líbí? :D Četl jsem na ni opravdu jen samou "nenávist" a hrůzu, přitom mně se karta opravdu designově zdá super. Většina lidí argumentuje tím, že je to jen "narychlo vyfocený nesmysl někde na tréninku, aby nějaká karta byla", což mi za prvé v tuto chvíli přijde naprosto logické a přirozené řešení a za druhé po troše seznámení se s kartami NFL naprosto běžné, v takové sérii Panini Donruss se nováčci objevují snad jen na fotkách z "photoshootingů" (alespoň co jsem viděl, pokud říkám nesmysly, omlouvám se) a mně se to zdá naprosto ok a pěkné. :)

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Já hlavně čumím, že to vůbec vyšlo. Neplatilo dřív nějaký pravidlo, že rookie karty hráče mohly vycházet až po tom, co v lize nastoupil? U golmanů pokud seděli na lavičce?
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

Netorack
Veterán
Veterán

Příspěvek od Netorack »

Dostali letos výjimku od NHLPA: můžou vydávat i hráče, kteří byli v playoff bublinách (i když nehráli zápas) a může tam být Lafreniere.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Marble píše:Já bych měl takový dotaz na všechny - po tom, co vše jsem četl na FB, jsem jediný, komu se YG Alexise designově líbí? :D Četl jsem na ni opravdu jen samou "nenávist" a hrůzu, přitom mně se karta opravdu designově zdá super. Většina lidí argumentuje tím, že je to jen "narychlo vyfocený nesmysl někde na tréninku, aby nějaká karta byla", což mi za prvé v tuto chvíli přijde naprosto logické a přirozené řešení a za druhé po troše seznámení se s kartami NFL naprosto běžné, v takové sérii Panini Donruss se nováčci objevují snad jen na fotkách z "photoshootingů" (alespoň co jsem viděl, pokud říkám nesmysly, omlouvám se) a mně se to zdá naprosto ok a pěkné. :)
V rámci situace, která tento rok ve světě je, myslím, že nebylo jiné řešení a mně a znovu to zopakuji po našem GB, ta série přijde naprosto v pohodě. A jak je vidět na cenách, asi to zas těm, co to hatují, moc nevadí:-). Za rok si na to nikdo nevzpomene a jestli Alex naplní potenciál a bude skutečně hráčem, jakým se mu předpovídá, YG bude mít hodnotu, i kdyby byla vyfocená ze sprchy s ručníkem Rangers přes pas:-). My jsme, tady v ČR, měli tolik poptávek na YG, že nechápeme. Tak nevím...
Ano, dostali výjimku, což mi taky přijde naprosto logické. V zámoří je Series 1 a 2 hodně zaměřená na nováčky. Pokud by tam ty kluky nemohli dát, nemá cenu nic vydávat. A i ostatní série nejspíš. Jen aby se začalo hrát, protože mít třeba do dalšího října jen takový karty... to myslím, že už by lidi nebralo, určitě ne tolik jako tahle YG. Ta je prostě první.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

Marble píše:Já bych měl takový dotaz na všechny - po tom, co vše jsem četl na FB, jsem jediný, komu se YG Alexise designově líbí? :D Četl jsem na ni opravdu jen samou "nenávist" a hrůzu, přitom mně se karta opravdu designově zdá super. Většina lidí argumentuje tím, že je to jen "narychlo vyfocený nesmysl někde na tréninku, aby nějaká karta byla", což mi za prvé v tuto chvíli přijde naprosto logické a přirozené řešení a za druhé po troše seznámení se s kartami NFL naprosto běžné, v takové sérii Panini Donruss se nováčci objevují snad jen na fotkách z "photoshootingů" (alespoň co jsem viděl, pokud říkám nesmysly, omlouvám se) a mně se to zdá naprosto ok a pěkné. :)
Ano, je tu vela " hejterov ", ktorym vadi samotna fotka, ktorym vadi pozadie karty, ktorym vadi, ze nema na drese svoje cislo atd. Ja to vidim prave naopak, tato karta je jedinecna, vystihuje presne rok 2020 so vsetkym, co priniesol. A preto sa mi paci!! :)

Odpovědět

Zpět na „2020 / 2021“