2020 Stick with czech hockey - samolepky

Žhavé novinky týkající se sezóny 20 / 21
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2020 Stick with czech hockey - samolepky

Příspěvek od DzEjDy »

Přemýšlím jestli má smysl se do nějaké debaty s tebou Bianco pouštět, ale zkusím to. Prvně tě opět požádám, abys dokázal že jsi alespoň průměrný čtenář a četl co píšu. Děkuji... Napsal jsem, že je nonsens vydat samolepky a album k nim až skoro po roce, nikoliv že je nonses dělat s těma samolepkama něco jinýho než je někam lepit. Napsal jsem, že se určitě najdou i lidi, kteří samolepky sbírají jako součást kartičkové sbírky (většinou konkrétního hráče) a nikam si je nelepí, v pořádku, nikde nic o tom, že jediná správná možnost co s tím můžu dělat je, to lepit. Napsal jsem, že samolepky vždycky byly primárně! k tomu, že se lepili do sběratelských alb k tomu určených. To že si je doma někdo lepí na záchodě na dveře, na ledničku nebo si je ukládá do fólií nemůže na tomto faktu absolutně nic změnit. Tečka :D .

Takže prosím, jestli chceš diskutovat, tak čti co druzí píší. Budu věřit, že tohle překrucování a míchání vět není z tvojí strany záměrný.
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Tak ještě jednou...
Jasně, najdou se lidi, kteří to sbírají do alba jako součást svojí sbírky konkrétního hráče, repre série apod., ale samolepky vždycky byly, jsou a budou primárně k tomu, aby s nima člověk vyplňoval album. Tečka. Všechno ostatní je kočkopes...
Ano, napsal si primárně, ale shrnul si to tím, že vše ostatní je kočkopes. Tím pádem si naznačil, že lepit samolepky do alba je ta správná cesta a já jen říkám, že lepit je do alba není jediná správná cesta. Nebo snad mám pod tvou frází "všechno ostatní je kočkopes" chápat to, že tím vlastně vyjadřuješ onen respekt k ostatním sbírkám? Vedle si psal, že název Remnants v tvých očích "uráží" jinak povedenou kartu. Tady já můžu s čistým srdcem napsat, že to, že řekneš, že vše ostatní, mimo primárního lepení samolepek do alba, je kočkopes, že je zase pro mě urážlivé a dehonestující každého jednoho sběratele, který nepůjde, nekoupí si album ale bude si karty řadit do fólií, jakože i na rozměry těchto samolepek jsou dělané extra fólie. Nejde o to, jestli si napsal primárně, sekundárně nebo cokoliv podobného, jde o to, že na jedné straně jsi schopný psát něco o tom, že někdo něco dehonestuje a vedle toho jdeš a uděláš to samé tím "všechno ostatní je kočkopes" úplně stejně. Tolik k tomu mému chápání tvého psaného textu. Asi máme oba nějaký problém. Já považuju tvoje texty za špatně se vyjadřující, ty zase moji interpretaci tvých textů. Tady se evidentně neshodneme. Ale OK, i to se stává. :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Ok. :)
Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Martine počkej...rozlišuj sbírání samolepek hráčů a samolepek jako setu, jako je tohle.
Já mám taky ve sbírce pár kousků samolepek Pöpperleho nebo fotbalistů jako Čech, Koller, Rosický apod. Nevyhledávám je, nesháním je, ale nějak se ke mně dostaly...a v tomhle jsem absolutně ve stejné situaci jako ty, kdy je mám normálně ve fólii vedle normálních karet daných hráčů. Proti tomu žádná...
Jenže v tomhle případě, o kterém diskutujeme...když někdo vydá set repre/extraligy/čehokoliv a ty se rozhodneš ho sbírat, tak když ti k tomu vyjde album za 10 měsíců, to je prostě nonsens a neokecáš to.
Ano v tomhle můžu být staromilec a chtít třeba s nostalgií navázat na dobu před dvaceti lety, kde jsem přišel mámě naproti, když jela z práce a cestou domů jsem ji dokola ukecával, aby mi v trafice koupila balíček samolepek. Pak jsem je v obýváku na stole nalepil a vítězoslavně se tím chlubil. A pro posledních pár chybějících jsem si pak napsal výrobci. Věřím, že spousta lidí si bude chtít samolepky koupit a přesně na něco podobného navázat, třeba se svými dětmi. Ale jakmile zjistí, že k tomu není album, tak to "hodí do šuplíku" a nebude je to víc zajímat.
Neohrazuji se tady proti vydání samolepek...proč ne, je to fajn nápad. Samotnýho mě mrzelo, že jsem ta svoje stará alba nenašel, bůh ví, kam to všechno přišlo...
Mě osobně vadí taková polovičatost, viz ta absence alba...
A to potom nějakým "zexkluzivněním" v podobě paralelek nezachráníš. Můžeš inzerovat, že některý kousky jsou třeba vzácnější a nejsou zdaleka v každým balíčku, proč ne. Pamatuju, že loga klubů v českých samolepkách jsi zdaleka v každým balíčku nenašel. U samolepek není paralelka řešením.
Druhá věc je to, že lepší odbyt a fungování svýho byznysu zajistíš mimo jiné širší distribucí a více prodejními možnostmi...jenže pokud máš jen jednu prodejní variantu v podobě blasteru za 200,-, tak ti to prostě strašně osekává trh. Ne každej rodič to koupí svýmu dítěti každý týden v kontextu ostatních věcí. Daleko větší šanci máš s prodejem balíčků za několik desítek korun. Příklad: Když budeš mít hypotetický nákup třeba za 360,- a prcek začne žebrat, že by chtěl samolepky...no za 4O to mamina vezme, dorovná to na 400 a neřeší...ale s cenou 200 pošle malýho k šípku
A tohle jsou jeden detail vedle druhýho který ti ten produkt sráží dolů.
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Bianconero
Legenda
Legenda

V podstatě se tím dostáváš na kloub toho, že těchto 50 samolepek není pojatých jako nějaká ucelená série pro album, ale "něco extra". Nejde to zařadit tam ani tam a proto asi i tolik kritického pohledu. Proto to já tou argumentací směřuju k tomu, že je to jakési "promo" a nalákání s tím, že bude slíbené album, kde vyjde celá série a tato "předvýroba" se tam teda mimo jiné také bude dát nalepit. Ale aby se to prodalo a nehodilo jen tak do šuplíku, tak tam jsou ty paralelky, na které bude jistě cílit hodně sběratelů hráčů. A pokud se najde někdo jako David Jirouš, kdo rozbalí 50 boxů, tak se ty karty ven dostanou ve velkém a stejně pak zůstanou jemu v šuplíku, stejně jako se teď horko těžko zbavuje ohromného množství memo GU Materials a Remnants. Ty karty tak pomalu ale jistě ztrácí na hodnotě, zájem o ně úplně není, protože trh je přehlcený.

Výstup z toho beru takový, že to nesmíme chápat jako sérii, která je dělaná v první řadě pro album. Když vezmu Dzejdyho slova, že samolepky jsou primárně pro album, tak tady ten primární záměr pro album nebyl a vyústil v to až později jako "plán B". Zase, to je můj pocit, jak se to prezentuje a ukazuje postupně s každým dalším postem MK od samého začátku myšlenky. Anebo možná na tom jsou jako Upper Deck. Album plánovali od začátku, ale licence nevyšla, byly trable, tak si řekli, že vydají aspoň něco, nějaký malý ucelený set o 50 kartách, takovou směsku a ochutnávku, protože když si člověk projde checklist, je to opravdu směska všeho možného. Něco vydat museli, protože klasická série karet vyjde, co jsem pochytil na FB, až někdy v září, tím pádem hooodně velké období bez produkce čehokoliv nového, zatímco OFS si "jede bomby" s první a dost pravděpodobně během pár měsíců s druhou sérií. Takže možná podobně "ukvapená" reakce na vývoj událostí, jakou udělal Upper Deck, na který se hrne vlna kritiky. U MK to ale překazila patrně ta licence na album.

Ale zase, jsou to myšlenky. Spíš jen přemýšlení nad tím, jak to do sebe celé může zapadat. Každopádně těch 50 samolepek bych určitě nebral jako samostatnou sérii. To je asi ten kámen úrazu. Proto i ty ceny, resp. druh balení, od kterého se ceny pak odvíjí.

Jak říká Kuba Koreis, ty krabe! :D Tahle diskuse mě baví. :)

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Hele já když si znova čtu ty věci s albem, tak to na mě působí děsivě a není to dobrý PR...vezmi si, že:

1.3. vydáš nějakou jakoby pilotní sérii samolepek
Jenže série bude bez alba

Chceš vydat sérii k MS
MS je v květnu/červnu (letos přesně nevím)

Jenže série vyjde až na Vánoce jako souhrn represezony 20/21

Jenže to už je dávno rozjetá nová sezona

Spolu s "hlavní" sérií vyjde album
Do alba si můžeš nalepit i "pilotní" sérii
Ale jen některé samolepky

Ty vole to je tak zmatečný!!! Ukázka, jak nedělat marketing
Trefil jsi hřebíček na hlavičku, že se možná nechali strhnout a "udělat aspoň něco", stejně jako UD s Young Guns Nafrněnýho v tréninkový hale v dresu bez čísla...
V tomhle všem se ti ale jakkoliv dobrá prvotní myšlenka strašně zakopává
NABÍDKA POPTÁVKA

Bianconero
Legenda
Legenda

Super, díky za "jízdní řád" Honzo, aspoň to máme trochu srovnané. :thumbup:

Co se týče PR, to je špatné dlouhodobě, o tom se není ani moc co bavit. Asi jsem se zpočátku nechal unést tou myšlenkou samolepek. Ale i tak se mi to líbí, i přes ty nedostatky, protože na ta lepící alba úplně nejsem a jsem právě ten, co si raději posbírá jen něco dá si to klidně do těch Ultra Pro folií, kterou jsou k tomu i určené, nebo klidně do "obyčejných" fólií. Jsem spíš pro kočkopsa. :lol: ;)

Možná se tou diskusí vracíme úplně na začátek, co se vytýká českým výrobcům pořád dokola, a sice určitá nekoncepčnost. I když ono to je vždycky hezky vymyšlené, ale pak začne něco maličko pokulhávat, přejde se to "jakože nic" nebo "to se přejde" či "necháme to vyhnít" a jak se přidá jedno s druhým, tak to začne narážet. To už je takové typicky české - nechat vyhnít, obejít, ošulit, bokem, podpultem, zalepit později, nějak to dopadne, ono se to nepo.... atp.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Bianconero píše:Super, díky za "jízdní řád" Honzo, aspoň to máme trochu srovnané. :thumbup:

Co se týče PR, to je špatné dlouhodobě, o tom se není ani moc co bavit. Asi jsem se zpočátku nechal unést tou myšlenkou samolepek. Ale i tak se mi to líbí, i přes ty nedostatky, protože na ta lepící alba úplně nejsem a jsem právě ten, co si raději posbírá jen něco dá si to klidně do těch Ultra Pro folií, kterou jsou k tomu i určené, nebo klidně do "obyčejných" fólií. Jsem spíš pro kočkopsa. :lol: ;)

Možná se tou diskusí vracíme úplně na začátek, co se vytýká českým výrobcům pořád dokola, a sice určitá nekoncepčnost. I když ono to je vždycky hezky vymyšlené, ale pak začne něco maličko pokulhávat, přejde se to "jakože nic" nebo "to se přejde" či "necháme to vyhnít" a jak se přidá jedno s druhým, tak to začne narážet. To už je takové typicky české - nechat vyhnít, obejít, ošulit, bokem, podpultem, zalepit později, nějak to dopadne, ono se to nepo.... atp.
Souhlas, snaha přijít každý rok s něco megawow novým je na škodu. Zajet nějakou tradici a udělat to bez pochybností, to by byla paráda...
Tady ti dám krásnej kontrastní příklad - SportZoo a Fortuna Liga. Karty měly být v prodeji někdy 13.12., jenže kvůli Covidu a dalším věcem se něco poXXlo a vyšly až minulý týden. Dobrý, stane se, štve tě to, ale na druhou stranu to firma řekla na rovinu a vše vyšlo nakonec tak, jak mělo, bez náznaku pochybnosti, bez protestů a v kvalitě, kterou deklarovali. Řekli,, že ty karty budou takový a makový a přesně takový jsou. Mám už taky něco doma a ty karty jsou prostě dost dobrý. Jasně, expert na grafiku možná řekne, že tohle a tohle by mohlo být lepší, ale ty jako laik nemůžeš snad nic vytknout. Vypadají dobře, plnění sedí, k dispozici kupujícím byly přesně na den (ne dřív, ne později) atd atd. Žádnej kočkopes :lol:
NABÍDKA POPTÁVKA

Bianconero
Legenda
Legenda

Zítra budu mít karty Fortuna ligy v ruce, těším se, jak vypadají naživo. Podle fotek, co jsem všude viděl, se mi líbí a sbíral bych, kdybych měl co. Bohužel, český fotbal mě úplně míjí. :lol:

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas kopp »

Pavle, ještě reakce k tobě a počtu samolepek "Stick with czech hockey 2020". Celkově v Checklistu je 45 jmen. K tomu bronze, silver a gold verze. Plus 5 duhových / Rainbow s TOP 5 hráči - stojcích mimo blastery.
Stick with czech hockey 2020 je samostatná série k roku 2020. Ne k sezoně národního týmu 2020/21! Je to pilotní projekt samolepek po 23 letech...! Mapuje crazy rok 2020, to jsme si nechtěli nechat ujít. Trochu je to krok do neznáma, ale už teď vidíme, že si své zájemce najde.

*typing* *typing* Chceme také vydat na konci roku ucelenou novou sérii samolepek za celou sezónu 2020/21, bude jinak baleno, inserty atd. VČETNĚ alba, kde bude bude místo pro 45 kouskou základní série SWCH. Rozumíme si už? *placnuti*

Hlavně z licečních důvodů (i dalších podružných) nebylo možné vydat teď album pro tuto sérii. Ten kdo si je sesbírám si je bude moct pod stromeček nalepit do alba. Bude na ně místo.

pavelbart píše:V první řadě bych chtěl říci, že bych tady nerad vystupoval jako hater, ale nemohu se zbavit dojmu, že se u nás často setkáváme s tím, že je zde super nápad, ale realizace a věci okolo naprosto pokulhávají.
Souhlasím s worlikkem. Bez alba to nemá logiku.
Kam si zatím lidi budou ty samolepy dávat?
Nápad je něco jiného - udělat CZ repre samolepy, dlouho to tady nebylo, za mě rozhodně palec nahoru pro výrobce. Momentálně je po sběratelských věcech hlad, proč toho nevyužít. Lidi jsou doma, nudí se, zabaví se tím tátové s dětmi, super. Já jsem rozhodně pro. I bych si pro děti něco pořídil.
Paralelky - mně to přijde jako naprostý nesmysl, ale 100 lidí, 100 chutí. Nechápu ale, kam se ty paralelky budou dávat - na ně v albu místo nebude, jestli jsem dobře pochopil?
Co zatím slyším jako velkou chválu na Fortuna ligu je to, že tam není milion paralelek a má to hlavu a patu. Možná i toto by měla být inspirace, protože těch lidí, co nadává na množství paralelních verzí v domácích produktech je určitě taky dost.
Co bych pochválil, prezentaci, to balení (krabička) vypadá taky dobře, lákavě. Ale pro mě ze sběratelského hlediska - bez alba holý nesmysl. Kdyby bylo za měsíc, dva (k MS), ok. Ale v prosinci? To je skoro za rok. To strašně ztratí to kouzlo.

Ještě dotaz na Lukáše - celkově v tom checklistu bude nakonec kolik jmen? Jestli jsem prostudoval dobře, bude tam místo na těch 45 samolepek co vyjdou nyní, ale i na ty, co vyjdou později? Díky.

Ještě dodám, že chápu, že s výrobou alba byly licenční problémy, pak bych to ale já osobně celý nasměroval na prosinec.
Nové webovky jen pro repre kartičky:http://www.hokejovekarticky.cz
Facebook: https://www.facebook.com/MojeKarticky/
Instragram: mojekarticky

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Je super jak o tom všichni přemýšlíte, ale každý trochu jinak. To je pěkné sledovat a číst. Myslím, že máme fakt super sběratele..

Už se nám to tu rozvíjí všemi možnými směry a začíná jíž až do slepých uliček. Je to nejspíš tím, že jsme možná v našich FAQs na webu neobsáhli úplně všechno. https://www.hokejovekarticky.cz/vychazi ... a-odpovedi
Zkusím ješte více přiblížit.

S myšlenkou samolepek si hrajeme, už delší dobu. Právě rok 2020 byl paradoxně tim starterem.
Nejistá doba, cenově dostupný produkt, něco co tu nebylo.. a jsme u toho. Vznikla limitovaná série k roku tak zvláštímu roku 2020. STICH WITH CZECH HOCKEY ...Držet po hromadě bylo v roce 2020 zkrátka důležité. A dalším přáním byla spojitost s hokejem. V anglickém slovíčku „stick“ se díky jeho mnoha významům tyto motivy protínají. Jak název překládat? Variant je víc, nám se líbí tyto: Drž s českým hokejem, Zůstaň věrný českému hokeji a Lep s českým hokejem.

*bang* Teď to podstatné... Nemůžeme nyní vydat s albem! Je to licenční záležitost, to tady nebudu rozebírat. Zkrátka jsme stali před 1. možností udělat nyní pilotní projekt bez alba a album vydat na konci roku. (třeba až ten kdo chce lepit dosbírá) NEBO 2. možností vydat spešl sérii pro rok 2020 na konci roku 2021 ? To nám nedávalo smysl vůbec, tak jsme zvolili variatu první.
Tomu se podřídlo většina věci.. např. i 45 jmen taky není náhodné !.. počítá to s tím, aby hezky pasovalo do 5 klasických folii po 9.
Naposledy upravil(a) lukas kopp dne sob 20. úno 2021 0:28:17, celkem upraveno 1 x.

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Lukyne neboj, s Rainbow verzí 5 TOP českých hráčů (Zlatá hokejka) jsme mysleli i na běžné sběratele. Na jednom ze slajdů výše uvidíš, že budou součástí i redemption programu. K tomu chystáme samostaný článek hned po vydání série, kde bude vysvětleno do detailu. Tohle nejsou žádné podpůltovky.

My neděláme a nikdy nebudeme dělat razítka pro Pavla, Otu, Frantu ..jedou s Mickey Mousem, sněhulákem, koníčkem, virem nebo bůh ví čím. Tímto směrem necháváme jít konkurenci, věřím že to někomu udělá radost v albu. Proti gustu, žádný dišputát. Prostě to děláme jinak.
Lukyn55 píše:myslím, že defacto každý, kdo sbírá nějaké hráče, nebo týmy a počítá do sbírek i samolepky, tak je nemá nikde nalepené a má je normálně ve fóliích s ostatními kartami .. ale nějak si nedovedu představit, že by někdo sbíral celý set samolepek a ty pak měl komplet ve fóliích, místo aby si je nalepil do originálního alba ..

mě osobně trošku vadí ten popis u nálepek rainbow top 5, že ty karty nebudou v balíčcích, ale dostanou je velkoodběratelé .. tohle mi na českých kartách obecně fakt vadí, že se určité karty a v tomto případě nálepky dělají speciálně pro pár lidí, kteří pak s nima za šílené částky obchodují .. je mi jasné, že ti velkoodběratelé jsou lidi, díky kterým se ty série zaplatí a chci říct, že to když Pavel nebo RHK dostanou na shop balíčky spešl karet, kterými pak podporují svůj prodej a dávají je zákazníkům jako bonus mi vůbec nevadí, to je podle mě v pořádku.. ale to, že se vyrábí naschvál milion promo podpultových karet, jen aby s tím pak někteří mohli kupčit na FB se mi už moc nelíbí ..

klajda
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klajda »

lukas kopp píše:Lukyne neboj, s Rainbow verzí 5 TOP českých hráčů (Zlatá hokejka) jsme mysleli i na běžné sběratele. Na jednom ze slajdů výše uvidíš, že budou součástí i redemption programu. K tomu chystáme samostaný článek hned po vydání série, kde bude vysvětleno do detailu. Tohle nejsou žádné podpůltovky.

My neděláme a nikdy nebudeme dělat razítka pro Pavla, Otu, Frantu ..jedou s Mickey Mousem, sněhulákem, koníčkem, virem nebo bůh ví čím. Tímto směrem necháváme jít konkurenci, věřím že to někomu udělá radost v albu. Proti gustu, žádný dišputát. Prostě to děláme jinak.
To je takovej nešvar všech českých karet. Karty zbydou, tak na to prdneme razítko, ono se to doprodá. Když jich zbyde víc, uděláme BuyBack sérii... (tím myslím opět jen razítko, když to má pak hráč v ruce, tak je to něco jiného). Mimochodem, mám 2x kartu Moje Kartičky 2018 Pavel Francouz /5 razítko z burzy, k výměně za razítko Hradeccup /5 ze stejného roku :wave: (ikdyž chápu, jakým směrem byla ta narážka, rýpnutí se nabízelo). Otázka druhá, jestli bez "podplácení" různými kartami, razítkami,samolepkami,... velkoodběratelů a eshopů nebude produkt vyprodán a zůstane na skladě, nevím no, do toho já nevidím, můžeme leda tak kafrat tady na foru *nevim* .

pavelbart píše: V první řadě bych chtěl říci, že bych tady nerad vystupoval jako hater, ale nemohu se zbavit dojmu, že se u nás často setkáváme s tím, že je zde super nápad, ale realizace a věci okolo naprosto pokulhávají.
Nápad je něco jiného - udělat CZ repre samolepy, dlouho to tady nebylo, za mě rozhodně palec nahoru pro výrobce. Momentálně je po sběratelských věcech hlad, proč toho nevyužít. Lidi jsou doma, nudí se, zabaví se tím tátové s dětmi, super. Já jsem rozhodně pro. I bych si pro děti něco pořídil.
Paralelky - mně to přijde jako naprostý nesmysl, ale 100 lidí, 100 chutí. Nechápu ale, kam se ty paralelky budou dávat - na ně v albu místo nebude, jestli jsem dobře pochopil?
Co zatím slyším jako velkou chválu na Fortuna ligu je to, že tam není milion paralelek a má to hlavu a patu. Možná i toto by měla být inspirace, protože těch lidí, co nadává na množství paralelních verzí v domácích produktech je určitě taky dost.
Co bych pochválil, prezentaci, to balení (krabička) vypadá taky dobře, lákavě. Ale pro mě ze sběratelského hlediska - bez alba holý nesmysl. Kdyby bylo za měsíc, dva (k MS), ok. Ale v prosinci? To je skoro za rok. To strašně ztratí to kouzlo.

Ještě dotaz na Lukáše - celkově v tom checklistu bude nakonec kolik jmen? Jestli jsem prostudoval dobře, bude tam místo na těch 45 samolepek co vyjdou nyní, ale i na ty, co vyjdou později? Díky.

Ještě dodám, že chápu, že s výrobou alba byly licenční problémy, pak bych to ale já osobně celý nasměroval na prosinec.
Pavel to vystihnul naprosto přesně. Jen bych k tomu dodal - pokud jste se tedy rozhodli vydat samolepky už teď a neposouvat to celé na prosinec, nebylo by lepší namísto paralelek udělat inserty? Pokud by měla každá samolepka své místo, lidi by to sbírali jako set a nebyli by nucení to sbírat jen na hráče. Navíc pokud by to s prodejem bylo opravdu dobré, před uvedením nové série v prosinci by nebyl problém s případným dotištěním této série a oživit to. S albem bude o samolepky větší zájem, i o tyto starší. A další 1 of 1 samolepky už se asi nepřidají. Pokud se tedy nepletu, jedna zlatá paralelka je na 20 blasterů, tedy 4000Kč, to už je celkem dost, na samolepku. Celý koncept setu samolepek pak trochu ztrácí smysl, když se to prezentuje tak, že vlastně o set nejde. Sesbírejte si svého hráče a tím to hasne. Stejně zatím to není ani kam dát a ani nebude.

Ale po bitvě každý generál, byť mám každý rok dost výhrad ke všemu, stále mám radost z toho (nebo si to alespoň myslím), že obecně kvalita u nás jde jen a jen nahoru, narozdíl od zahraničí. A snad příští set už bude doladěn k dokonalosti. *cheer*

Jen možná otázka k plnění - budou se nějak ty blastery kontrolovat? Rád bych posbíral alespoň base set a pokud je v blasteru 18 samolepek, aby tam nebylo 5 duplikátů.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Díky. Chápu, budou to dvě rozdílné série, ale v té následující bude i místo na tyto - pilotní.
Mně šlo primárně o to, kolik v tom albu bude nakonec celkem karet - 100, 200... Asi to nemůže být na úrovni Topps (logicky, NHL týmů je 31...), ale spíš jsem myslel obecně - v nové sérii bude cca 50 základních, 20 insertních apod. Dohromady, i se současnou sérií, to bude 150 samolepek v albu.
Pokud ty paralelní (a to je vlastně logický) nebudou v albu, tak mně osobně to přijde opravdu obrovský nesmysl, jediné co snad chápu, že si někdo posbírá "svého" hráče. Možná se v tom pletu, ale mám dojem, že samolepky jsou z 95% pro děti. A to ještě myslím, tak max do 10, 11 let. A ty myslím, že na paralelky prdí z vysoka - nedokáží ještě chápat tu hodnotu - pro ně to je prostě Pasta, mají stejnou radost z řadovky, jako z insertu.
Je to něco, co asi nikde ještě nebylo (fotbalová alba taky mají prostě speciální hráče na efektu, insertu apod.). Ale asi taky chápu proč - protože kam s nimi. Já v tom nic zajímavého nevidím a snažím se to brát ze všech úhlů:-). Myslím v těch paralelkách. Jako upřímně mít Haška 1 of 1 paralel, kterou si mohu dát do alba společně s kartami - pro mě žádná sběratelská hodnota:-)). To s tou licencí chápu a je to škoda, ale pro mě být na tvém místě, jasný signál, vydat to společně - později. Ale je to samozřejmě vaše věc. Mně tahle série mine úplně, takže můj názor asi ani není důležitý. Přesto se zopakuji - výborný nápad a za to tleskám - provedení podle mě nešťastné. Co je dobře, že něco nového zkoušíte. Možná by ale nebylo od věci udělat si průzkum mezi lidmi, co na to říkají a tady možná i mezi dětmi. Protože ty, ať chceš nebo ne, budou hlavní cílovou skupinou.
lukas kopp píše:Pavle, ještě reakce k tobě a počtu samolepek "Stick with czech hockey 2020". Celkově v Checklistu je 45 jmen. K tomu bronze, silver a gold verze. Plus 5 duhových / Rainbow s TOP 5 hráči - stojcích mimo blastery.
Stick with czech hockey 2020 je samostatná série k roku 2020. Ne k sezoně národního týmu 2020/21! Je to pilotní projekt samolepek po 23 letech...! Mapuje crazy rok 2020, to jsme si nechtěli nechat ujít. Trochu je to krok do neznáma, ale už teď vidíme, že si své zájemce najde.

*typing* *typing* Chceme také vydat na konci roku ucelenou novou sérii samolepek za celou sezónu 2020/21, bude jinak baleno, inserty atd. VČETNĚ alba, kde bude bude místo pro 45 kouskou základní série SWCH. Rozumíme si už? *placnuti*

Hlavně z licečních důvodů (i dalších podružných) nebylo možné vydat teď album pro tuto sérii. Ten kdo si je sesbírám si je bude moct pod stromeček nalepit do alba. Bude na ně místo.

pavelbart píše:V první řadě bych chtěl říci, že bych tady nerad vystupoval jako hater, ale nemohu se zbavit dojmu, že se u nás často setkáváme s tím, že je zde super nápad, ale realizace a věci okolo naprosto pokulhávají.

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Tenhle produkt není primárně zamýšlený pro děti a maloobchdní prodej, proto ho ani nenabízíme do této naší distribuční sítě. Je koncipovaný jako limitovaná série orientovaná na užší skupinu sběratelů, ti kteří samolepky nenalepí na lednici, ale rádi sesbírávají verze "duhu" a tak skončí v albumech. Přesto, pro ty co si je rádi nalepí budou mít SWCH2020 (base set) svoje místo ve albumu za celou sézonu. To je asi vše co k tomu mám, víc už naši nedokážu vysvětlit. *drink*

:mail: PS: Letos bude samolepek až až... nemůžu prozradit více, ale nechte se překvapit. Během MS tu bude ještě jedna záležitost s hoodně velkým maloobchodním zásahem. Což našemu "hobby" a nám všem pomůže. Věřím, že vtáhne hodně dětí ke sběratelství. Velmi se na to těším.

pavelbart píše:Díky. Chápu, budou to dvě rozdílné série, ale v té následující bude i místo na tyto - pilotní.
Mně šlo primárně o to, kolik v tom albu bude nakonec celkem karet - 100, 200... Asi to nemůže být na úrovni Topps (logicky, NHL týmů je 31...), ale spíš jsem myslel obecně - v nové sérii bude cca 50 základních, 20 insertních apod. Dohromady, i se současnou sérií, to bude 150 samolepek v albu.
Pokud ty paralelní (a to je vlastně logický) nebudou v albu, tak mně osobně to přijde opravdu obrovský nesmysl, jediné co snad chápu, že si někdo posbírá "svého" hráče. Možná se v tom pletu, ale mám dojem, že samolepky jsou z 95% pro děti. A to ještě myslím, tak max do 10, 11 let. A ty myslím, že na paralelky prdí z vysoka - nedokáží ještě chápat tu hodnotu - pro ně to je prostě Pasta, mají stejnou radost z řadovky, jako z insertu.
Je to něco, co asi nikde ještě nebylo (fotbalová alba taky mají prostě speciální hráče na efektu, insertu apod.). Ale asi taky chápu proč - protože kam s nimi. Já v tom nic zajímavého nevidím a snažím se to brát ze všech úhlů:-). Myslím v těch paralelkách. Jako upřímně mít Haška 1 of 1 paralel, kterou si mohu dát do alba společně s kartami - pro mě žádná sběratelská hodnota:-)). To s tou licencí chápu a je to škoda, ale pro mě být na tvém místě, jasný signál, vydat to společně - později. Ale je to samozřejmě vaše věc. Mně tahle série mine úplně, takže můj názor asi ani není důležitý. Přesto se zopakuji - výborný nápad a za to tleskám - provedení podle mě nešťastné. Co je dobře, že něco nového zkoušíte. Možná by ale nebylo od věci udělat si průzkum mezi lidmi, co na to říkají a tady možná i mezi dětmi. Protože ty, ať chceš nebo ne, budou hlavní cílovou skupinou.
lukas kopp píše:Pavle, ještě reakce k tobě a počtu samolepek "Stick with czech hockey 2020". Celkově v Checklistu je 45 jmen. K tomu bronze, silver a gold verze. Plus 5 duhových / Rainbow s TOP 5 hráči - stojcích mimo blastery.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

za mě, když nálepky, tak bych si přál něco takového, jak to bylo na Slovensku od sportzoo a kauflandu .. ta kniha plná samolepek a zajímavých inforamcí byla prostě boží a věřím, že by to u nás mělo úspěch ještě větší než u sousedů.. ale je mi jasné, že takovej projekt musí být docela složitý .. ale když vidím jak Penny, Albert a jiné markety mají celkem často ty různá nálepková alba, tak ať mi nikdo neříká, že je to nemožné, obzvláště, když je Kaufland sponzor českého hokeje
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HogoFogo »

Tohle mě taky napadlo Lukyne, ale dej Kaufu čas. Tenkrát bylo MS v hokeji právě na Slovensku, tak to k té příležitosti udělali. Kdy bude u nás teď přesně nevím, ale vůbec nepochybuji o tom, že by to mělo odezvu...

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

2021-02-14_MK Samolepky slide6_stranky.jpg
Tady jsou informace pro sbětatele k REDEMPTON PROGRAMU

Výměnný program – duhové samolepky

Už máte své Rainbow paralelky? Splňte sběratelskou výzvu a získejte je

Jsou krásné, duhové a chce je mít každý. Co? No přece Rainbow paralelky z populární série samolepek Stick with Czech Hockey 2020! Ptáte se, co jsou zač a jak je sehnat?

K českému hokeji neodmyslitelně patří hravost, a tak jsme chtěli naši národní přednost vtisknout i do Stick with Czech Hockey 2020. Přichystali jsme si pro vás Redemption Program (výměnný program). Ryzí sběratelskou výzvu, za jejíž zdolání vám dorazí krásky s luxusním duhovým efektem.

Co k tomu potřebujete udělat? Sesbírejte dva základní sety o 45 samolepkách a zašlete nám je na adresu KOPP & CO s.r.o, S.K.Neumanna 1257, 500 02 Hradec Králové .

Obratem vám pošleme jeden zpátky a k tomu všech pět Rainbow paralelek. Chtěli jsme, aby měly punc jedinečnosti, a tak jsme je vydali pouze elitnímu kvintetu z poslední Zlaté hokejky. Skutečným esům českého hokeje.

Jednou ranou tak získáte na duhovkách Pavla Francouze, Jakuba Voráčka, Dominika Kubalíka, Jakuba Vránu i Davida Pastrňáka. Probudíte v sobě hravost, necháte zaplesat své sběratelské srdce a půjdete do toho?

Zavzpomínejte si s námi s nostalgickým úsměvem na časy, kdy se v kartičkářském světě měnily celé základní sety za exkluzivní odměny. A dobarvěte své samolepkové duhy ze Stick with Czech Hockey 2020 k dokonalosti.

Budeme moc rádi, když hozenou rukavici zvednete.

Díky ní dostává základní set další a to vskutku exkluzivní roli. Navrch je zase o píď srozumitelnější, proč jsme rovnou nevyrukovali s albem. Samolepky Stick with Czech Hockey 2020 by jednoduše zatím bylo škoda někam lepit, můžete si díky nim přijít na fajnovou odměnu. A to se vyplatí.

Marketingové řeči stranou. I s ohledem na současnou nelehkou dobu vnímáme, že se sběratelství opět stává především korespondenčním koníčkem.

Nejsou burzy, setkání s ostatními nadšenci vymizela. Karty a samolepky se shání na internetu a chodí poštou. A tak nám dávalo smysl přijít s Rainbow paralelkami, které hobby zpestří a k nimž se můžete propracovat sami. Díky pár blasterům a jedné obálce.

Patříte k těm, kteří neradi čekají?

Je tu druhá cesta, jak duhovky získat. Velmi omezené množství jsme věnovali našim stálým distributorům, coby Dealer’s Choice. Jednoduše jako poděkování, že se stejně jako my nadchli pro náš průkopnický projekt se samolepkami a koupili desítky blasterů Stick with Czech Hockey 2020. Ještě jednou jim děkujeme, spolupráce si vážíme.

V jak velkém nákladu Rainbow paralelky vyšly, vám neprozradíme. I v tom je kouzlo této sběratelské výzvy. Ona hravost.

Jednu věc vám ale říct můžeme: Meškat se nevplácí, duhovek je poměrně málo a kdo zaváhá, na toho nezbydou. Jakmile odešleme poslední pětici, budou z nabídky MK Cards nadobro fuč.

Držíme palce, ať tu svou pětku ulovíte
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „2020 / 2021“