Ale jo, tohle všechno beru. V letošních podmínkách to ani nemíním jako kritiku, spíš takovej dlouhodobej povzdech.
Pokud jde o Young Power, klidně bych jich udělal třeba jen 20 a ne s "povinnými" kvótami na tým. Doplnit by se to mohlo podobnými inserty jako "Next Generation", "Rising Stars", "Not Too Old Power" nebo "Still Quite Young Power" , který by už neměly tu rookie exkluzivitu. Mně u OFS trošku chybí nějaký fanatik, který by dělal checklisty a bylo za tím znát, že už ví, koho tam měli, koho ne a proč. Chápu, že u podpisů nebo memo je to vždycky kompromis, ale kvalitní checklist nováčků by udělat šel.
Pokud jde o řadovky, já jsem prostě staromilec nostalgicky žadonící po návratu devadesátek

A nechci 500 kartiček s fotkama hráčů od kolen nahoru s kusem hole...Ale kluky, kteří střílej, nahrávaj, srážej se, padaj, křičej po sobě, cákaj vodou, radujou se po gólu, nastupujou na led...A na druhou stranu portrétovku, zajímavý statistiky a povídání sporťáckou hantýrkou o tom, že XY zažil průlomovou sezónu, protože dal o dva góly víc než předloni...
Že to zrovna letos nešlo, chápu. Ale myslím, že k tomu stejně není vůle ani u výrobce, ani u sběratelů, což mě trochu mrzí.