OFS

Modrý balíček

Series 1, 2019/20

Boxík

Boxík stál 2200 Kč co jsem tak viděl od ostatních, tak tam jsou super karty, tohle bych řekl že je takový průměr. Jestli na příští burze budou, tak ještě pořídímalf píše:Tak ten vasil paradni karta. Kolik stal ten box?
Tak jasně, že ta karta nemá cenu 2200 Kč, ale co jsem viděl vytažené již dříve byly tam super karty. Takže určitě radši tento box než třeba Clear cut, kde jsem viděl spoustu breaků a drtivá většina byli nováčci, ale to je na každém.radek850 píše:Až na ten speciální box vcelku super, ale za 2200 by mě taková karta nechala naprosto chladným
johny2233 píše:Tak jasně, že ta karta nemá cenu 2200 Kč, ale co jsem viděl vytažené již dříve byly tam super karty. Takže určitě radši tento box než třeba Clear cut, kde jsem viděl spoustu breaků a drtivá většina byli nováčci, ale to je na každém.radek850 píše:Až na ten speciální box vcelku super, ale za 2200 by mě taková karta nechala naprosto chladným
Na druhou stranu co pozoruji tvé reakce, tak tebe by rozehřála leda podpisovka Connora z jednoho balíčku za kilo (myšleno ve srandě![]()
)
O peníze mi až tak nejde, to není pravda. Podle mě není úplně dobrý argument, že kdybych byl sběratel Vasila, tak bych z toho byl na větvi, protože to se pak dá říct o každé kartě, kterou by majitel toho box (ten, který ho otevře), i kdyby (ano, teď se hodí finanční příklad) to byla karta v hodnotě 300 Kč v boxu třeba za trojku.Hans píše:Radku, nikdo ti tvůj názor nebere, ale bohužel na tobě je strašně vidět, jak všechno přepočítáváš na peníze. Boxy jsou pro tebe dobré jenom tehdy, když se ti obsah "vyplatí". Frajer sbírající Vasila by z něj byl na větvi. Hodně lidí bere karty jako zábavu. Otvírání boxů je adrenalin.
Já byl s manželkou o víkendu na výborným steaku, ale tvojí optikou mi to za ty peníze prostě nechutnalo.
radek850 píše:Tak se omlouvám, že se mi ta karta za ty peníze nelíbí, je to snad můj názor ne? Fakt už mě tady s**e, že když někdo řekne jiný, než většinový názor, tak je hned kamenovanej, kde to sakra jsme?
Nějaký razz semtam udělám, ale žádný 'fulltime' razzer nejsem.Staal píše:Hele Radku, nejsi ty razzer z FB? Protoze mas stejnej pohled na karty jako dementi, co okradaji v razzech atd.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host