Začnu teda bonusovým boxem MVP. 21 balíčků po 5 kartách.

Jako bonus super zábava, radost udělal hlavně Filip Zadina který byl hned v prvním balíčku. Na řadu přišla plechovka Series 1, kde je 10 balíčků a možnost získat hlavně nějaké zajímavé Young Guns karty.

Další Filip Zadina, Hájek na Young Guns taky moc potěšil ale hlavně Nikita Gusev to je pěkný hit! Pak už následoval box Artifacts od kterýho jsem logicky čekal nejvíc.

Do třetice Filip Zadina! Musím říct, že to on tenhle box zachránil, jinak by to byl pěkný provar! Takhle panuje spokojenost určitě se všemi třemi! Myslím, že jsem snad ani nikdy nerozbalil takhle podpis českého hráče, navíc ještě nováčka!
Dále jsem rozbalil jeden box Champ´s na Vánoce, který mi dala přítelkyně. Nikdy jsem tenhle box ani balíček nerozbaloval, takže jsem moc nevěděl co mám čekat, samozřejmě jsem ale doufal v nějakého McDavida, když se jedná o jeho rookie ročník.

Zbývaly asi poslední tři balíčky a všechny tři hity, co tam měly být, už jsem měl venku, takže opět převažovalo trošku zklamání. Podpis Toffoliho a obě jersey karty se zrovna moc nepovedly. Pak se ale objevil McDavid a hned jsem věděl že celý box zachránil! Vklad téhle karty je 1:200 a BV co jsem se dočetl by měl být 200 dolarů, takže opravdu slušná petelice!

Ještě jsem tam měl nějaké jídlo a ryby ale ty jsem neskenoval

No a nakonec chci dát ještě box trošku z jiného odvětví, snad to nevadí ale občas se tu objevily nějaké fotbalové karty a věřím že tohle pro vás bude taky zajímavé. Poslední dobou hodně sleduju MMA, a v prosinci na mě na Facebooku vyskočil příspěvek s předprodejem boxů české organizace Oktagon MMA. Takže jsem jeden prostě musel zkusit.
Nejdříve ukázka řadovek a na nich asi tři největší hvězdy co jsem tam měl. K tomu insert Oktagon výzva.

Dále inserty Highlight of the Night - ta spodní zlatá je limitovaná do 199. Radost udělal můj oblíbenec Karlos Vémola.

Komiksové karty, pěkný nápad a uvažuji že si je sesbírám všechny.

No a nakonec dva garantované podpisy, největší hvězdy se nekonaly, ale Miroslav Brož taky není vůbec špatné jméno. Snad nevadí menší off topic a jestli tenhle box někdo z vás taky zkoušel, klidně napište do zpráv, rád něco vyměním.