Řadovky - graficky pěkný karty, kvalitou super, pevný lesklý karty.

Paralelky - už jsem to psal hodněkrát, nelíbí se mě to rozložení do limitací. Nadále se experimentuje s povrchovou úpravou některých karet, nic proti, ten pískový efekt je fajn, jestli bych na tom ale zakládal tu změnu mezi jednotlivými verzemi, toť otázka a věc názoru.

Inserty - letos taky velmi povedený jak grafikou i provedením.

Stick & podpisovky - Lacova karta mega tlustá, je vidět že je tou kousek dřeva z příložníku. Podpisovky na nálepkách mi nevadí, rozumím tomu, bohužel zase to zvláštní rozdělení na dva levely a od nich paralelní verze, kdy ty karty od sebe nejsou ničím unikátní, je něco s čím vnitřně nesouhlasím. Pokud chci udělat nějaký vyšší level a menší počet vydaných karet, tak by se to mělo od těch zbývajících něčím odlišovat, tyhle karty jsou naprosto identický. Btw. tady je Bartejs ta "lepší" karta.

TOP 3 - paralelka Living legend (v případě Pardubic by se hodil spíš název Killing legend, protože to jak byl odejit Rolas nebo jakou měla úroveň rozlučky Sejčka, to je urážka jejich kariér), jedničková řadovka a DžejDžej. Zase mi trošku vadí, že na paralelku insertu a 1of1 kartu se použije stejný efekt. Za mě má být jedničková karta něčím jiná od toho zbytku... Jágr v limitaci /20, možná špatně hledám, ale nikde jsem nenašel seznam karet, který mu v tomhle setu vyšly.

No a jelikož je Kurka přesně ten příklad 1/1 karty, kterou považuji za zbytečnou, bez nějaký hodnoty jedničkový karty, tak pokud je tu nějaký sběratel Bolky a nestal se jím právě teď po přečtení tohoto příspěvku, ať se mi ozve s nějakou kratičkou informací třeba jak dlouho sbírá karty Boleslavi, jaký karty má ve sbírce, atd.. a tu kartu mu pošlu jako vánoční dárek. Případně pokud o někom takovým víte a není zde na fóru, klidně ho na mě nasměrujte. Díky.
Celkově hodnotím letošní první sérii českých karet na 8/10.