na 4. místě řadovka Johhny Bower /222 spokojenost - řadovka tu musela být, design se mě moc líbí, pár si jich sesbírám ,ale kompletace je asi mimo moje finanční možnosti

na 3 místo jsem dal podpisovku Daniela Briera - s hráčem jsem spokojený měl jsem zatím pouze podpisy získané osobně, takže je super že mám první ofiko podpisovku, Jinak tento podepsaný set se pokusím kompletovat, hlavně ty nou name hráče, o které nikdo moc nebude mít zájem.

na 2 místě - Danny Gare - to je přesně jeden z hráčů co jsem chtěl otevřít! Podpisovku mám zatím jen v repre dresu toto je první v dresu klubu z NHL - za mě pecka

1 místo
no a hlavní kousek se opravdu povedl - pro mě 3 podpisovka ve čtyř-karetním boxu, pro mě splněný sen a finálové jméno paráda!!
legenda NHL a Bostonu Bruins - Bobby Orr - moje první ofiko podpisovka, také mám podpisy pouze z osobního setkání, i když tady použít slovíčko pouze asi není na místě!!

za mě tedy veliká spokojenost, dokonce tak veliká, že mám roupy si nadělit pod stromeček ještě další boxíky. Asi budu otvírat do prvního opravdového zklamání. Všechny 4 karty zůstavají ve sbírce, díky za pochopení