MVP sú mojim obľúbeným produktom. Nemohol som teda odolať a neotvoriť nový boxík. Radové karty nádherné s novými menami ako Ellias Pettersson, Rasmus Dahlin, Carter Hart, Jordan Binnington bez tých "otravných" nápisov ROOKIE a so štatistikami s debutovej sezóny v lige. Tak ako po roky minulé vyzbieram si BASE set + SP hráčov 201 až 219.
Otváranie sme si vychutnali spolu s dcérkou, ktorá pomaly prichádza na chuť môjmu koníčku a veľmi ju to baví. Potom čo som vybalil karty z balíčka dávala mi hádať podľa "indícií" farba dresu, parádne obočie, ucho (odkrytý kúsok záberu na nepoznanie). 20 paklíkov po ôsmych kartách sme otvárali 2 a pol hodiny a neskutočne sa pri tom narehotali a bavili. Aj keď výslovnosť mien bola obstojná sem tam sa perlilo. Prinášam Vám pár fotiek, tých vzácnejších kariet, aby som sa podelil o tú najobyčajnejšiu radosť, ktorú som si mohol včera spolu s mojou Danny vychutnať.

a na moje narodeniny "45" karta v limite 4/5

Všetky karty okrem puzzle, ROOKIES a duplikátov zostávajú v našej novej spoločnej zbierke ako pamiatka na prvé spoločné otváranie.