1) Juho Lammikko Ice Premieres / 1299

2) Michael McLeod Ice Premieres / 999

3) Maxime Comtois Premieres jersey

4) Travis Dermott Subzero RC / 999

5) Maxime Comtois Subzero RC / 999

6) Eeli Tolvanen Superb Script Portraits / 15

Díky kamaráde, je to super karta!!!lastik píše:No super Peldo!!! Elli /15 je masakr trefa
peldap píše:Díky kamaráde, je to super karta!!!lastik píše:No super Peldo!!! Elli /15 je masakr trefa
Musím celkem souhlasit, ale co s tím nadělám, jen jak jsem psal u Prime, pro mě to bylo ještě větší zklamání, než Ice, toť vše!!!Michal píše:Taky jsem skeptik.
Tolvanen auto chodi na eBayi za 4 dolary, tahle Superscript snad pujde za vic. Je tam 2x stejny hrac z Ducks, ktereho neznam, a k tomu hraci za Floridu a Devils, coz nejsou uplne vyherni tymy...
Jak pise mapko, chybi mi tam ASPON jedno normalni, seriozni jmeno.
Já ti rozumím, taky jsem na legendy, někteří z nich jsou i v těchto boxech, bohužel ten poměr vkládání je děsivej.mapko píše:chlapi, ja neviem, pre mna box odhora dole plny no name novacikov, ktori este nic nedokazali
nesledujem ostatne teamy nez Pens ale o nikom som nic moc nepocul zatial ...
asi som skor na tie legendy, na hracov, co uz nieco dokazali
Šašci v Kanadě maj radost z každýho pikolíka kterýmu je pod 20....humajz píše:Comtois, podle toho jestli dobře rozumím při breacích v Kanadě, je poměrně dost nadějný hráč, když to tam vytáhnou, mají poměrně radost..
hezky napsané, já se pod to podepisuji !!!Omerta píše:Šašci v Kanadě maj radost z každýho pikolíka kterýmu je pod 20....humajz píše:Comtois, podle toho jestli dobře rozumím při breacích v Kanadě, je poměrně dost nadějný hráč, když to tam vytáhnou, mají poměrně radost..
Já se například už ani nemůžu dívat na brejky na CnC, a pokud ano, tak jenom když mám pozici... Protože Ashley, ta ječí u každýho takovýho lojzy a je jí úplně jedno jestli má odehraný aspoň 2 zápasy. Největší masakr je ale ten, že se může z prominutím posrat z rookie redemption u Artifucktek, kde ani neví kdo to je, půl hodiny ji ukazuje na kameru, ale paralelku kvalitního hráče, /45 kterej stabilně hraje v NHL tak tu ani neukáže...
Omerta píše:Šašci v Kanadě maj radost z každýho pikolíka kterýmu je pod 20....humajz píše:Comtois, podle toho jestli dobře rozumím při breacích v Kanadě, je poměrně dost nadějný hráč, když to tam vytáhnou, mají poměrně radost..
Já se například už ani nemůžu dívat na brejky na CnC, a pokud ano, tak jenom když mám pozici... Protože Ashley, ta ječí u každýho takovýho lojzy a je jí úplně jedno jestli má odehraný aspoň 2 zápasy. Největší masakr je ale ten, že se může z prominutím posrat z rookie redemption u Artifucktek, kde ani neví kdo to je, půl hodiny ji ukazuje na kameru, ale paralelku kvalitního hráče, /45 kterej stabilně hraje v NHL tak tu ani neukáže...
jsem zářnej příklad toho, že opravdu i u těch nejdražších boxů jsem si prožil velké zklamání, to se někdy stává.pavelbart píše:Pelda to zná jako málokdo. Prostě jednou se daří, jednou ne.
Musím ale teda říci, že tahle karta konkrétně (Tolvanen) je naživo neskutečná karta...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host