PANINI Titanium 2013-2014

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2019.
Odpovědět
Martin_CZ
Zkušený
Zkušený

PANINI Titanium 2013-2014

Příspěvek od Martin_CZ »

Tak, přátelé, sběratelé, moje sbírka se pomalu ale jistě začíná rozrůstat a já jsem si říkal, že si udělám radost nějakým tím zajímavým boxem. Sáhl jsem tedy po značce PANINI a jejich, alespoň teda pro mě, zajímavě působícím produktu Titanium.

Již na úvod musím říct, že obsah boxu mě velmi mile překvapil a to jak base kartami, ostatně, jak sami za chvíli uvidíte, ale hlavně tedy speciálkami a to i v zajímavých limitech.

Pojďme tedy na to:
Obrázek

První balíček:
Obrázek

Určitě zajímavá jména a k nim tento bonus v podobě podpisovky:
Obrázek

Druhý balíček:
Obrázek

Getzlaf jakožto milé zpestření tohoto balíčku, který byl doplněn o následující jersey:
Obrázek

Třetí balíček:
Obrázek

a k tomu podpiskovka:
Obrázek

Pátou kartu a zároveň topovku boxu nechám na konec *mrk*

Čtvrtý balíček - jdeme do finále:
Obrázek

Součástí byla také tato paráda, limitka dvou golmanských hvězd:
Obrázek

No a nyní ta slíbená topka, Rokie limitka 078/100:
Obrázek

A tohle je pro dnešek vše. Doufám, že se vám můj první Box Break líbil.

Nevím, do jaké míry v tomhle budu pokračovat, moc boxy kupovat nechci, spíše se budu zaměřovat na konkrétní karty do mé sbírky.

Díky všem za pozornost a v případě jakéhokoliv zájmu o kteroukoliv kartu mi dejte vědět. *thks* *sepisuju*

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Re: PANINI Titanium 2013-2014

Příspěvek od SteveRogers92 »

Prostě Panini,tam nejde snad vybrat špatný produkt. :thumbup: Ten Sami Aittokallio taky celkem slušný, sice v NHL jen 2 zápasy, ale na druhou stranu 28 zápasu za Pražskou Spartu. Jinak za mě TOP Zucker a King Henrik s Bobrem. *gp*
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Myslím, že break nějakého boxu Panini tady už nějakou dobu nebyl (když pominu baskeťáky), takže díky za něj! ;) Pro mě by asi byla topovka Bobra s Henkem a hned za nimi parádní Zucker, ale to hlavně proto, že toho gólmana se jménem, které neumím napsat ani neznám. :)
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

Martin_CZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Martin_CZ »

Pánové, rozumím, že to vnímáte jinak. Já bych normálně taky řekl, že kvalitou "obsahu" jsou Bobr + Henrik top, ale protože Aittokallio, jak bylo řečeno, má odehrané pouze dva zápasy nemá tolik vydaných karet. A proto je pro mě jeho limitka o to cennější.

Navíc kariérně je i pro českého fanouška zajímavý tím, že hrál za Spartu, což ani Henrik a překvapivě ani Bobr ne... *rfl*

Každopádně díky za zpětnou vazbu. Za mě je Panini x UD dosti citlivé téma. Panini je podle mě výrobce, u kterého nehrozí vyložený boxový průšvih co se obsahu týče. UD má sice karty na vyšší úrovni, ale i v high end boxech je schopen sběratele nemile překvapit tím, co do něho vkládá...

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2019“