900 USD !!!! kam toto ide ...

Za me dobry, aspon me nebude lakat je sbirat, tyhle holotropni karty rad prejdu...flynander píše:... ale třeba design Brilliance na mě působí trochu laciným dojmem....
pavelbart píše:Podobný karty, jako je Brilliance, je vždy lepší hodnotit až v reálu. Dříve jsem kolikrát takto odsoudil karty a když jsem je měl v ruce, byly úplně jiný. Třeba i u OFS. Hlavně, ať nejsou odřený...
Co se týče ceny - to je práce US a kanadských prodejců. My budeme mít ze startu velmi podobnou cenu jako loni. A rozhodně to nebude ekvivalent 900USD (s DPH u nás necelých 24000,- Kč).
Bohužel, CUPů nedostáváme tolik, co bychom potřebovali a musíme dokupovat jinde. Následně děláme průměrnou cenu, takže i nás se dotýká to, že prodejci to mají nahulené, protože nám to zničí výslednou prodejku. Ale věřte mi, není to práce UD. Vím to na 100%. A myslím si, že ti největší zámořští prodejci mají třeba i nákupní cenu lepší než my:-). Ty marže jsou neskutečné. Bohužel, zvýšená poptávka dělá divy. Já se jen bojím, aby si od příště něco nepřidali i v UD, když vidí, kolik na tom prodejci mají. Ani bych se jim nedivil. Mimochodem, ale i v US se daly boxy koupit v předprodeji za asi 620USD...
velmi brzy, již jsme dostali info, že release date je skutečně 17. 2. Sice se ještě může něco posunout, ale určitě ne o měsíce...gigo10m píše:Kdy by tak mohl být checklist?
Pavle, věřím tomu, že to budou pěkné karty, ale pořád to bude pestrobarevná holokarta, to není můj šálek čaje. Stejně jako ty holokarty sunset nebo jak se jmenujou z Platinum nebo ty ohnivý nesmysly s negativem na Full Forcepavelbart píše:Podobný karty, jako je Brilliance, je vždy lepší hodnotit až v reálu. Dříve jsem kolikrát takto odsoudil karty a když jsem je měl v ruce, byly úplně jiný. Třeba i u OFS. Hlavně, ať nejsou odřený...
Ragnarook píše:Kolikrát si říkám, že ta poptávka rapidně narostla co se rozmohly ve velkém Group Breaky. A že za mořem na to mají firmy, kde se odbalujou GB teda ve velkém. Mně teda akorát mrzí, že se to týká všech karet ty ceny. Upper Decky základní jsem rád rozbaloval pravidelně, ale když se cena boxu začíná blížit třem litrům, tak to prostě už je trošku moc no. Za ty prachy jsem si kupoval classic signature ještě nedávno.
Pamatuji si Classic Signatures za 2499,- Kč:-))).Ragnarook píše:Kolikrát si říkám, že ta poptávka rapidně narostla co se rozmohly ve velkém Group Breaky. A že za mořem na to mají firmy, kde se odbalujou GB teda ve velkém. Mně teda akorát mrzí, že se to týká všech karet ty ceny. Upper Decky základní jsem rád rozbaloval pravidelně, ale když se cena boxu začíná blížit třem litrům, tak to prostě už je trošku moc no. Za ty prachy jsem si kupoval classic signature ještě nedávno.
pavelbart píše:Ta poptávka je vyšší díky obrovskému přílivu nových sběratelů
Aj ja by som chcel byt taky normalny clovek, co berie 4000 USDpavelbart píše:Ekvivalent The CUP za 5000USD? To přece není pro normálního člověka, co třeba bere 4000USD...
Ale lidé budou pořád hájit Panini a říkat, že by byla potřeba, aby se vrátili na hokejový trh.pavelbart píše: Osobně myslím, že produkty Panini už jsou strašně drahé i pro Amíky...
Samozřejmě, že ti to je jedno. Ale teď si vezmi, že bys přišel o práci a třeba za půl roku potřeboval řešit nějaké nečekané výdaje, tak ti to vyřeší situaci. Chraň bůh, nikomu to nepřeji, ale v tu chvíli bys byl hodně rád, že karta, cos kupoval za 80USD je dnes na 400. Takto jsem to myslel. Bohužel, jak píšeš, něco přidat, je sci-fi. A musíš mít hodně hluboko do kapsy. Např. Starquest Gold Haška - nabídka 2000USD. To jsem rovnou odmítl, ale věřím, že to prodávající v pohodě dostal... a že to vlastně ještě byla možná dobrá cena:-))). Ale já bych to nedal. Za takovou cenu snad jedině Shield.mapko píše:Pavle, mas pravdu, ze hodnota zbierky je teraz radovo uplne niekde inde
ale ked to zbieras, je ti to vlastne jedno, lebo ja to aj tak neplanujem predat
skor ma stve, ze tazko nieco pridam
zijeme v nestandardnom svete, nic, ani ekonomika sa nevyvija pdola doteraz popisanych principov, spolocnost sa dostala do zvlastnej situacie a uvidime co nas este nestandardne caka ... ja by som bol rad keby radsej zase mohli vypadnut od pocitacov von, k moru, na hory atd tak si drzme palce
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host