2015-16 UD Fleer Showcase

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2018.
Odpovědět
jirijost
Zkušený
Zkušený

2015-16 UD Fleer Showcase

Příspěvek od jirijost »

Ahoj, využil jsem zdejší vánoční akce a objednal jsem si box po kterém už jsem dlouho koukal. Lákadlo je samozřejmě jeden garantovaný Rookie Auto Patch. V tomhle ročníku do NHL vstoupilo totiž spoustu skvělých nováčků.

Fotky nic moc, foceno teď navečer. Nejdříve Flair Showcase - Mike Bossy a Landeskog.

Obrázek

Metal Universe, Shinkaruk, Janmark

Obrázek

dále Donskoi a Bennett je v limitu 150

Obrázek

Dvě rookies karty a na nich Sparks a Olofsson. Ze Sparkse mám radost tomu fandím.

Obrázek

Max Domi na Rookies, ten to letos pěkně rozjel v Montrealu takže určitě dobré jméno.

Obrázek

Dále už tři hitíky, Matt Puempel.... tady asi netřeba komentář :)

Obrázek

Druhá jersey karta dopadla už mnohem lépe, Dylan Larkin!

Obrázek

No a nakonec ta slibovaná patch karta... veděl jsem že šance na nějakou hvězdu je malá, přesto stejně člověk tajně doufá. Derek Forbert neni určitě špatné jméno, mohlo to dopadnout i hůře. Včera tady dával break DJjandy a říkal že by si přál nějakou kartu z LA. Ta se mu nepovedla, já jí vytáhnul on zase Mcdavida na jersey kartě :D asi by jsme byly oba spokojenější kdyby to bylo naopak.

Popravdě trošku převládá zklamání, karty jsou sice krásné ale žádná úplně super karta se nevydařila. Nejlepší snad ten Larkin. Zbytek je klidně na výměnu kdyby někdo měl zájem.

To bude ode mě až do vánoc určitě vše, možná přidám jen pár karet do pošty co ještě očekávám.

Obrázek
Sběratelem od 10.1. 2018

Jesse Puljujärvi 118x
Brock Boeser 67x
Sign of the Times 18-19 39x

DJjandy
Legenda
Legenda

Re: 2015-16 UD Fleer Showcase

Příspěvek od DJjandy »

Je pravda, že tahle auto patch karta by mě určitě potěšila víc, než ta, kterou jsem tam měl já, popravdě takhle z hlavy už ani nevím, koho jsem tam měl. :D I když mám takový pocit, že toho Forborta mám. ;) Jinak s tebou souhlasím, nebyl to nijak extra našláplý box, ale myslím, že ani provar, protože ač se to nezdá, tak Derek opravdu není špatné jméno, stabilně totiž patří do top 4 obránců LA (i když tím se letos asi taky není proč chlubit). Škoda, že třeba nebyly prohozené ty Rookies, jak jsem to měl já s McDádou, Pumpička obyč a Domi jersey. ;)
Každopádně díky za break!
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2018“