Volba padla na 2015-16 Panini Prestige Basketball Blaster Box (Kobe Bryant na krabičce) a o ročník výše 2016-17 Panini Prestige Basketball Blaster Box (Stephan Curry na krabičce).

Začal jsem 2016-17 Panini Prestige Basketball Blaster Box (8 balíčků po 6 kartách).

Dohromady tedy 48 karet a absolutní spokojenost. Za nějakých "deset babek" muziky jak na karnevalu Colours of Ostrava nebo Aerodromu.

Plastové Acetate Rookies jsou nádherný a když jsem vytáhl Jamala Murrayho, zavládla velká spokojenost. Skvělej rozehrávač Denveru, kterému se letos náramně daří.

Ale co si budeme povídat, u Lebrona jsem jen pořád opakoval "no ty krááávo, to krááávo, peckaaaa".

.
.
.
.
.
Pokračoval jsem 2015-16 Panini Prestige Basketball Blaster Box (7 balíčků po 10 kartách).

Dohromady 70 karet, tuším za "15 babek", což je opět nádhera.

Acetate Rookies i o ročník níže. Tady se mi povedlo skvělé jméno v podobě Kristapse Porzingise. Nutno podotknout, že Acetate se dají najít právě jen v Blasterech, v Hobby boxech se nevyskytují. Pak jsou ještě Acetate Veterans a ty jsou pro změnu jen v Retailech.

A tady jsem to chytil fakt skvěle. Miami (vedle Bulls a nově i 76Ers) zbožňuju. Škoda, že to nebyl Dwyane Wade, ale Justin Winslow se rozhodně počítá a mám z něj velkou radost. Jak klasická nováčkovská karta, tak pak i jersey Freshman Fabrics.

.
.
.
.
.
A uzavřel jsem to opět 2016-17 Panini Prestige Basketball Blaster Box (8 balíčků po 6 kartách).

Obdobně jako u prvního boxu, bohatá nálož.

Tady radost z "vlčího" hitu v podobě Krise Dunna na Acetate Rookie. Škoda, že je ten kluk neustále s něčím marod. Mít pevné zdraví, patřil by mezi nejlepší defenzivní rozehrávače v lize.

Tady není moc co se rozepisovat... dvě absolutní legendy... Shaq a Allen... Shaq navíc na Horizon paralelce. Radost největší!

Díky každému, kdo nepohrdl i jiným než hokejovým produktem. Sleduju karty napříč sporty (NHL, NBA, NFL, MLB, fotbal) i napříč výrobci (Upper Deck, Panini, Topps) a hrozně mě baví objevovat nové věci ať u po grafické nebo materiální stránce. A basketbal u mě v kartách v posledních dvou třech letech jednoznačně vede. Prostě Panini, no.

Přeju poklidné prožití zbytku roku a úspěšný vstup do roku 2019. Mějte se a když budete mít chuť a náladu, můžete zanechat komentář.