já to sem původně dávat nechtěl, ale hodně z Vás mi psalo, že by to chtělo vidět... Mno tak jo

1 masterbox po 4 mini boxech, 1 box = 5 karet, tím pádem dvacet karet, kde by měly být dva podpisy...

a jdeme do finále:

.
.

Podpisovky:
Samozřejmě, že největší pecky jsou podpisy lidí jako je Harrison Ford, Carrie Fischer, nebo Mark Hamill, ale i tak je jeden, který vládne všem... To, co v hokeji znamená dnes Connor McDavid, je pojmem Adam Driver jako Kylo Ren ve Hvězdných válkách...
Nebudu to zdržovat, nikdo z výše jmenovaných nebyl, ale....
Dva podpisy z novodobých Star Wars:
Pro mě největší záporák napříč Star Wars!!! Sam Witwer jako DARTH MAUL z filmu Solo!!!!

.
.
Druhou je padawanka Anakina Skywalkera za Klonových válek!!! Ashley Eckstein jako Ahsoka Tano

.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
ano, dva podpisy, ale..... není to vše... kde asi soudruzi z Ameriky udělali chybu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jedna z hvězd původní trilogie!!!!! Pravá ruka Dartha Vadera!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dámy a pánové, pro mě asi nejvíc podpis za poslední dobu....
.
.
.
.
.
.
Jeremy Bulloch jakoooooooo BOBA FETT!!!!
.

.
.
.
.
.
Co závěrem? NIC, já jsem spokojenej, karty se mi líbí, žádná se neopakuje dvakrát. Z podpisů mam radost, je to něco jinýho než sportovní karty (a je jedno, jestli hokej, fotbal, basket, ...)
V dnešní době komiksových hrdinů od Marvelu, kde každej "hrdina" s nadpřirozenou schopností má vlastní film, trička, hračky atd, jsem rád, že i Hvězdný války (i podle Vašich ohlasů) mají v týhle době své příznivce...