Balení Revolution obsahovalo 15 karet a garantované byly 3 Sunburst paralelky a 2 Vortex inserty. Byla tam šance i na nějaké lepší paralelky, ale nakonec jsem dostal přesně to, co bylo garantováno.
base na ukázku

a tady už slíbené hity

Tohle jsou krásny karty, takže udělaly radost, i když jsem nevytáhl žádnou kartu Lyonu...
A teď už Selecty, na ktery jsem byl hodně zvědavej, vzhledem k tomu, jak parádní byly kdysi hokejovy Selecty, než Panini přišly o licenci. Do boxu jsem šel bez taktické přípravy, takže jsem pořádně ani nevěděl co čekat, jediny co jsem se dočetl, že box v průměru obsahuje 2 memo a 1 podepsanou kartu, no rovnou musím říct, že podpisovka se nekonala, což je škoda, ale zážitek mi to rozhodně nezkazilo. Base set je v tomto produktu rozdělen do 3 levelů po 100 kartách s rozdílným poměrem vkládání.
na ukázku base level Terrace (1-100), poměrem vkládání klasicky base karty

base level Mezzanine (101-200), tahle karta byla prakticky 1 v každym balíčku za předpokladu, že tam nebyl level 3

base level Field (201-300), ty byly jen 2 na box a poprvé se taky objevují karty hráčů v klubech, doteď byly jen za repre

Hlavním tahákem jsou pro mě obecně paralelky a ani tenhle produkt není výjimkou, spíš naopak.
level Terrace Silver Prizm a Multi-Color Prizm, tady potěšili hlavně Pogbič s Ronckem

level Terrace Blue /299 a Red /199, vzhledem k tomu, že francouzská repre je mi tak nějak nejblíž, tak tady potěšil Matuidi

velká paráda jsou paralelky level Mezzanine - Multi-Color Prizm a hlavně Light Blue Prizm Die Cut /249 a Neon Green Prizm Die Cut /60, tady mám velkou radost z Griezmanna a Coman taky není k zahození

jedna paralelka se povedla i v levelu Field a to Silver Prizm

A teď už k hlavním hitům. Jak už jsem psal, podpisovka mě bohužel minula, ale 2 memo tam byly a na jména si stěžovat nemůžu.
základní jersey a na ní jeden z nejlepších útočníků současnosti, Harry Kane

druhá jersey je v nějaké paralelní verzi, zřejmě zase Multi-Color, limit /30 a na ní Kaneův kolega z repre a pro změnu výbornej obránce Gary Cahill

a přestože podpisovka nebyla, našel jsem ještě jednu kartu, je to sice insert, ale nejen tloušťkou karta tak trochu vyniká nad ostatními...

pro mě osobně největší hit boxu, insert Sky's The Limit (1:48), designově opravdová nádhera a jméno pro mě taky jedno z nejlepších možných - Paul Pogba v dresu galského kohouta

Boxy jsem si neskutečně užil, je to příjemná změna a nemůžu vyloučit, že si v budoucnu něco takovyho nerozbalím znovu. Díky za pozornost.