Začneme plechovkou. Nejprve dvě canvasky - Jamie Benn a Panarin.

Blake Wheeler na Shooting stars parallelní Black verzi. 1:48. Young Guns Kiefer Sherwood, v NHL hraje takže slušné jméno.

Portraits a na nich Mcdavid a další Panarin. Mezi nimi zajímavý insert Rookie Commence - Eeli Tolvanen!

Hitem boxu je určitě tahle Young Guns Miro Heiskanena, pro někoho super jméno pro mě karta kterou už mám doma z hobby boxu. Takže nabízím na výměnu nebo prodej kdyby měl někdo zájem.

...
...
...
Dále už box Artifacts. Ten jsem si užíval a rozbaloval snad dvě hodiny

Nejdříve ukázka řadovek které už asi všichni znáte. Nováček se vyvedl, další Eeli Tolvanen jedno z nej jmen které je možné vytáhnout. Tady určitě spokojenost.

Dále tři limitky, do 349 Ovechkin a Mcdavid, k tomu ještě parádní Jarda do 99. Těžko jsem mohl chytit lepší jména.

Jako první Aurum hit, který vidím poprvé na živo. Karta sice moc pěkná ale podpis nebo nějaká memorabilie navíc místo něj by byla určitě lepší. Když už Aurum tak aspoň že další velká hvězda v podobě Patricka Kanea. Na jersey kartě už třetí Panarin večera, také spokojenost. Jediné slabé jméno z celého boxu byl vlastně podepsaný Jared McCann.
K tomu všemu byla ještě redemption Wild, nějaká obyč rookie karta do 799.
Sice jsem nevytáhl žádnou hodnotnější kartu ale v podstatě na všem byly skoro nejlepší možná jména. Takže i tak velká spokojenost, break jsem si opravdu užil.
Večer přihodím i pár balíčků které jsem dostal od zbytku rodiny.