1) UD Exquisite Rookie patch Eeli Tolvanen

1) Jonathan Marchessault / 249

2) Patrick Roy Team Logo Jumbos

3) Adam Gaudette Silver and Black Rookie Signatures / 249

4) Taylor Hall Diamond Might / 99

5) Connor McDavid Diamond Mine Relics jersey

jak už zde bylo napsáno, ty manufactured patche jsou hodně kritizovaný, ale karty jsou to krásný, v podstatě mě nevadí.Maurice Richard píše:Tak ten St.Patrick je SUPER petelice !!!! Pro mě nej! Karty současných hráčů nedokážu ocenit, docenit....
I tak, pěkná karta!peldap píše:jak už zde bylo napsáno, ty manufactured patche jsou hodně kritizovaný, ale karty jsou to krásný, v podstatě mě nevadí.Maurice Richard píše:Tak ten St.Patrick je SUPER petelice !!!! Pro mě nej! Karty současných hráčů nedokážu ocenit, docenit....
Tak musím s tebou ve všem souhlasit, jen opravdu ještě k tomu chtít nějaký "nízký limit" už by byla asi velká drzost, i když ne že by za ty peníze to tam nemohli dát, ale já si nestěžuji, fakt jsem s kartama spokojený.DJjandy píše:Karty jsou to skutečně moc hezký! Na téma manufaktur bylo napsáno už hodně, tak nemá moc cenu se do toho opět pouštět, každopádně ten Roy je super, ale prostě tomu tak nějak chybí ten punc Game Used, i když i takhle jsou ty karty myslím celkem žádané. Jersey McDády lepší, než některé patche (viz můj poslední Kopi na Artifacts v poště), takže super, patch Tolvanena se moc povedl, stejně jako třeba pěkný (asi) insert Halla.
Možná mi tam trochu chybí nějaký ten "větší" hit v podobě níželimitovanější karty, než je /99, ale možná jsem jen moc rozmlsanej.
Děkuji za break!
Moc díky za gratulaci. Musím napsat, že jsem velmi rád, když se ukázky boxů které otvírám líbí, to mi motivuje do dalších otvíraček. Dokud to půjde, tak občas skočím i do něčeho dražšího, ten adrenalin u toho je úžasnej, rád se podělím se všemi, hlavní díky patří LEMBIMU, bez něj by to nešlo.Ceris píše:Předem děkuji za ukázku tohoto boxu.Za sebe vyzdvihuji karty Tolvanena a Roye, ty se mi líbí.
Je skvělé, že jsi s otevíračkou spokojený, už jen ty zážitky s pocity během otevírání podobných boxů, které s námi sdílíš (za což jistě nejsem jediný kdo je rád) jsou nepopsatelné a později v jiném boxu se to navrátí opět třeba jinak - jako tomu bylo nedávno v Artifacts a to byl masakr.
Gratuluji moc a těším se na další box. Děkuji
já rozhodně spokojený jsem. Samozřejmě jako všichni, když rozbaluji něco takto drahého tak čekám na nějakou "pecičku".DJjandy píše:A to je Peldo nejdůležitější, že jsi s kartami spokojen ty!Ale rozhodně si nemyslím, že by byla drzost chtít nějaký nižší limit z boxu za tyhle peníze.
Jinak se podepisuji pod to, co napsal Ceris, díky za všechny tvoje ukázky breaků.
samozřejmě každý má na tyto manufactured jersey svůj názor. Já tedy patřím mezi ty, že pokud takovou kartu nemám ve sbírce, koupím a vůbec nad tím nepřemýšlím, zkrátka patří do sbírky.pavelbart píše:Pro mě osobně jsou tyto manufactury hodně kyselé trefy... a souhlasím s kluky, že to prostě není správný, aby hit boxu neměl s hokejem jako takovým nic společného. Ale samozřejmě, Roy na této kartě asi špatný artikl nebude
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host