Začneme kartou do sbírky, jedna řadovka s jazykem

Clear cut - Blake Wheeler

První nový čistě brankářský insert - Stonewalled, hlavně Hextall je skvělé jméno

Další nové inserty jsou Shooting stars a Under 25 kde se povedl aktuální lídr bodování Rantanen!

Portraits - ty se mi letos moc nelíbí

Naopak Canvas karty jsou snad nejhezčí co jsem viděl! Opět krásné fotky

Jágr Years - podle mě skvělá pocta od UD Jágrovi! Moc rád bych měl tenhle set doma celý.

No a teď už jdeme na Young Guns, nejdřív ty horší jména. K mému překvapení oba dva hrají v NHL, to jsem ani nevěděl se přiznám.

Tomáš Hyka je slušná trefa, tajně jsem doufal i v nějakého Čecha kterých je na Young Guns letos docela dost. Mackenzie Blackwood chytá v AHL, momentálně ale třetí brankář New Jersey.

...
...
...
...
...
...
...
...
...
Miro Heiskanen! V budoucnu určitě jeden z nejlepších obránců kdoví jestli ne kandidát na Norris Trophy. Dominik Kahun taky velká naděje, Němec s českými kořeny hraje pravidelně v Chicagu, nějakou dobu dokonce hrál v první lajně.

...
...
...
...
...
...
...
...
...
Ty pozornější si jistě všimli že chyběla jedna Canvaska.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
To znamená že tam byla Young guns canvas
...
...
...
...
...
...
...
...
...
a na ní
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Henri Jokiharju, kolega Kahuna, obránce který překvapil všechny a hraje výborně. Určitě jeden z dalších budoucích kandidátů na Norris Trophy!
Tímto je to vše, podle mě velice úspěšný break! Povedlo se několik skvělých mladíků do sbírky!