Omerta píše:pavelbart píše:Sérii SPLENDOR jsme museli otestovat. Zatím tedy jen třemi boxy.
Hodně se debatovalo na FB, zda tento box s jednou kartou, anebo např. Premier.
Omerta se hodně zastával těch boxů s 5ti, 6ti kartami - na počet to chápu, není o čem. Ale i CUPy jsou hodně o štěstí a upřímně - kolikrát z CUPů vytáhnete takovou parádu jako my ze Splendoru? Premier a Black ani nemluvíme, ty mi otevíráme často. Např. 16-17 jsme otevírali 2x během 2 měsíců 5-box case, taková karta tam nebyla ani jedna!!!
Já osobně - raději 3x Splendor než 1x CUP. Jednoznačně. A čí Black nebo Premier vs. Splendor - tady bez mrknutí oka Splendor...
Checklist - za mě: 1*
Design 1-2
Plnění 1 (jména myslím).
Obrovské plus - málo redemption karet a tam kde jsou, tak je snad bonus RC karta. Snad jsem to dobře pochopil.
Pro mě série sezóny 17-18 úplně jednoznačně. A to jsem si myslel, že se o to nebudu vůbec zajímat, právě kvůli tomu šílenému množství karet - 1 karta v boxu:-).
Trochu Pavle zareaguju...
Já Cupy s tím teda moc přirovnávat nechci, to je cenová kapitola sama o sobě. Spíš než 3 tyhle karty (záměrně nepíšu boxy, protože to se jenom tak má jako boxy tvářit), tak vezmu radši 3 boxy Premierek. Já, jak už zde někdo naznačil, si chci otevírání užít a ne čekat na utrpení v podobě jedný karty. Ano ve vetšině boxů, Premierek nebude Wayne, nebo Mario, ale já nechci mít za 16k na stole "Jenom" 3 toploadery... to tení sběratelství.
Checklist, za tebe 1 za mně taky

Design, za tebe 1-2, za mně 2-3 (jako celek mě to prostě za ty prachy na p***l neposadilo)
Plnění za tebe 1 (jména...ale to už je přece checklist

), za mně 5..... 1 karta v boxu je pouze a jenom prachsprostej byzny a na checklistu vůbec nesejde
Obrovské plus, za tebe málo redemptions...hmm za mně je tohle po 1 kartě v boxu, ta druhá nejhorší věc. Tady totiž nemají redemption vůbec co dělat!!, za mně tedy 5
Pro tebe série sezóny, pro mně je tohle pojeb desetiletí a je vidět kam se politika UD ubírá. Byznys pro ně a pro jejich odběratele...
Nerad přepočítávám boxy na peníze, ale tady člověk musí, tady totiž žádnej box není, jenom jedna karta.... Někdo na FB psal, že jich je vyrobeno asi přes 12k.... no pokud si to vynásobíme x 200 $, dojdeme na 2,4M USD....opravdu mi chce někdo říct, že těch 12k karet má takovou hodnotu?
Jinak abych nebyl OT, tak karty ok. Mária by si přál vytáhnout asi každej. Guy a Kane OK, ale něco tady prostě chybí.....za 16k 2 min zábava...když to budu rozbalovat hoooodně pomalu.