Faktem je, že zatímco loni v září bylo prezentováno na fóru 20 otevíraček, letos včetně téhle mojí 43. A z nich drtivá většina (34) byla You Want the Best. Celkem tady bylo ukázáno 87 rozbalených boxů. Ještě než ukážu svůj, z něhož mám smíšené pocity, se pochlubím červeným paklíkem od Pavla, který jsem zakoupil zároveň s OFS.
Dodavatel garantuje deset karet, dostal jsem jich mnohem více (16).

3. místo vyhrává kapitán Columbusu Nick Foligno ve verzi O Pee Chee platinum, fotka budí dojem, že hráč "leze" plasticky z kartičky

2. stříbro bere Dale Hunter na insertu Milestone. Borec, který odehrál nejvíce zápasů v play off NHL, aniž získal Stanley Cup

1. Vítězem se stává podpis Ryane Keslera ještě v dresu Canucks. I když bez limitace, potěšil

A nyní následuje tuzemský produkt, ze kterého jsem si přál aspoň jednoho hráče Zlína nebo Vsetína, neboť pocházím z východu Moravy a oběma týmům přeji, což dost lidí nechápe.
Řadovky jsou pěkné, ale zajímavější jsou další karty, že ano
Se stříbrnými paralelkami jsem byl spokojený. Litvínovská ikona Viktor Hübl neurazí, brankářký fantom Vsetína a nyní neúspěšný podnikatel Roman Čechmánek vyloženě potěšil. Zajímavé, že stejné složení stříbrných paralelek měl před časem také Lembi a v boxu měl i stejnou podpisovku.

Další dva inserty už pro mě tolik úspěšné nebyly. Printing plate je sice jedničková karta, ale když není podepsaná, tak nějak ztrácí smysl. A když si vytáhnu Karlovy Vary a ještě Tomáše Rohana, tak to už je pro mě hodně minusů.

Ani Jaroměřský s podpisem na lídrech Radegast Indexu není hit, alespoň je to opravdová kartička.

Podpisy se do jmen fakt povedly. Lukáš Galvas splňuje zlínské přání, i když už dávno na Čajkárně nehraje.

A Martin Nečas patří mezi podpisy k těm nejlepším trefám (zmíněná podpiskovka Lembiho boxu). Pokud prorazí v NHL, ceny jeho českých kartiček také porostou. Bohužel nevím, jestli zrovna u téhle. Jeden mázlý podpis na box bych ještě pochopil, ale dva ze dvou podpisových hitů jsou už fakt moc. Kluci se asi nedali pozor, ale ten kdo plnil box, to mohl pohlídat lépe, aby tam byl třeba jenom jeden mázlý. Počítám, že takový box byl asi jenom jeden. Škoda, že jsem neměl štěstí z opačné strany a nedostal jediný box s Jágrem a hokejkou s jeho jménem. Pravděpodobnost stejná. Nicméně obě kartičky zůstanou ve sbírce.

Memorabilie mají povedené kousky, s tím si výrobce fakt pohrál. Spartu teda vůbec nemusím, ale vzhledem k tomu, že na další kartě byl krásný kus hokejky lva Kuby Voráčka, tak mi ani ten Piskáček zase tolik nevadil.