Takže celé odpoledne jsem byl jako na trní a zároveň se těšil, že si na mě opět pan Hrbek vzpomněl s nějakými PROMO kartami s téhle série. Když jsem k večeru přijel domů, tak jsem nechal Julku krabičku poplácat a Jolanku udělat "tfuj, tfuj" pro štěstí - máme takový rituál, když něco v jejich přítomnosti otevírám ... a jaké bylo moje překvapení či spíše šok, když jsem z krabičky vytáhl plnohodnotný box karet. A jakých ... Musím říct, že jsem tomu ani nechtěl věřit, dokud jsem si to přes sz s panem Hrbkem neověřil.
Pan Hrbek mi napsal, že mi těmito kartami chtěl prostě udělat radost, což se mu opravdu povedlo. Rád bych mu touto cestou ještě jednou chtěl

No a Vám bych zase jednou rád ukázal, co jsem vytáhl. A asi je zbytečné psát, že všechny karty zůstávají u mě, protože pro mě opravdu hodně znamenají ... A protože jsem toho namluvil už hodně, tak teď už víceméně bez komentáře ...
takže nejprve ŘADOVKY - co jméno, to dnes už legenda

DRESÍK- zadní strana

DRESÍK- přední strana

PARALELKY

2X GOLIES

AUTOGRAPHS

MEMO

Musím říct, že to se mnou zacvičilo a hodně. A ještě jednou bych rád panu Hrbkovi za jeho velkorysost chtěl touto cestou poděkovat ...

... ovšem tím, co se ještě mezi těmi výše představenými kartami skrývalo, už vážně riskoval moje zdraví a přiznám se, že to nemůžu rozdýchat a uvěřit tomu doteď
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.