řadovky , super design , jména , fotky , ani jeden duplikát jsem neměl z 5ti boxů .

Ty 22jky paralelky se super efektem , ještě chybí Pavelek za Havířov ten už se nevešel do sestavy

Dresíky jsem měl dvakrát Kolaříka - Slávie jeden s podpisem , druhej bez , dvakrát Petra Nedvěda za Liberec bez podpisu , kdyby ho někdo chtěl tak bych rád vyměnil ze jakejkoliv co nemám , ještě jsem měl Olesze za Vítky bez podpisu .
EMOTION / 5 nádherný lesklý karty , super fotky

Jediná karta ze který jsem rozpačitej je ta podpisovka pana Pěničky toho borce vůbec neznám

Ty podpisovky pro mě osobně naprostá bomba , špičkový beci Jirka Vykoukal , Ondřej Němec , Jan Srdínko s nejhezčim podpisem co jsem kdy v životě viděl , nádhera , pak ty legendy Jirka Šejba , František Pospíšil , Lešoun , kanonýr Sýkora , vynikající result pro mě .

1 of 1 parádní Libor Procházka a plate Polívka - Plzeň

Teď dvě hodně zajímavý karty Františka Musila , první asi Dres z Edmontonu , neni to patch ale ten přechod na dresu kdy jsou sešitý dva kusy k sobě různý barvy , ale hlavně ta druhá se mi hodně líbí asi nejlepší karta z těch 5 boxů 1 of 2 podle mě asi rukavice z Calgary Flames

Další 1 of 1 , podle mě to neni dres , ale nějaký triko , nebo tréninkovej dres podle materiálu .

Memo , největší radost mam z Francouze