2x hobby box UD MVP 18-19

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2018.
Odpovědět
COBBY
Zkušený
Zkušený

2x hobby box UD MVP 18-19

Příspěvek od COBBY »

Ahojte zberatelia!

Po tom, čo som v máji otvoril svoje prvé kváziboxy (blastery a megabox) v živote (viewtopic.php?f=220&t=15015), dostali sa teraz na rad už aj klasické boxy, a to UD MVP 18-19. Rozhodla samozrejme cena a tiež fakt, že sa mi tento rok páčia MVP radovky, a preto som si povedal, že hneď vezmem 2 boxy, aby som si takto vytvoril poriadny základ base setu a zvyšok postupne dozbieram. Neskôr sa ukázalo, že počet boxov som v tomto zmysle zvolil úplne ideálny, lebo pri 1 boxe by mi tých radoviek chýbalo ešte veľmi veľa a zase pri 3 boxoch by sa mi už zbytočne kopili duplikáty. Lepšie povedané, 2 boxy som vzal pre seba a 1 box pre kolegu. Ten mal právo výberu, ktorý konkrétne z nich bude jeho, no našťastie pre mňa, nemal dobrú ruku. Za boxy ďakujem jednému nemenovanému členovi fóra a skutočne je za čo ďakovať, veď uvidíte o chvíľu! *placnuti*

Súčasťou base setu 1-250 sú aj high series base short printy 201-250 vkladané v pomere 1:2 balíčkom, teda v boxe s 20 balíčkami ich je 10 ks. Zahŕňajú aj rookie karty. V rámci 1. ani v rámci 2. boxu som nemal vôbec žiadne duplikáty kariet. Keď som dal všetky radovky z oboch boxov dokopy, tak som zistil, že z base setu 1-200 mi chýba už len 39 kariet. Samozrejme, po spojení kariet som už duplikáty mal (vrátane checklistov ich bolo z base setu 1-200 spolu 98 ks).

Čo boli veľmi zvláštne, v oboch boxoch som mal presne tých istých 10 high series kariet (to asi nebude celkom v poriadku), a tak mi ich stále chýba až 40 ks z 50. Boxy boli poruchové ale aj v pozitívnom zmysle, keďže som v oboch z nich našiel tú istú skvelú limitovanú kartu, našťastie nie s tým istým číslom pred lomítkom... *rfl*

Okrem spomínaných 10 ks high series by mal "otvárač" (nie otvárak) nájsť v priemernom boxe aj 5-6 ks puzzle back paraleliek, 6 ks silver script paraleliek, 4 ks inzertov 20th Anniversary Tribute a 3 ks inzertov NHL Player Credentials. Ako už bolo spomínané inde na tomto fóre, tie puzzle karty sú tak trochu nepodarené, určite by som radšej volil možnosť, žeby každá z 9 kariet, ktorá vytvára obrazec nejakého hráča, mala zadnú stranu rovnakú a žeby nejako súvisela s týmto hráčom, a nie tak, ako je to tu, že ide o zlepenec kariet 9 rôznych hráčov, ktorí majú na zadnej strane kúsky puzzle. Platí zároveň to, že inzert 20th Anniversary Tribute k 20. výročiu produktu MVP je skutočne podarený a ak bude možnosť, zozbieram si celý tento 100-kartový sub-set.

Mojím tajným prianím bolo vytiahnuť si z boxov buyback Vincenta Lecavaliera /20 alebo Colors and Contours /198 Roberta Luonga, čo sa síce nepodarilo, ale nemám sa čo sťažovať.

rozbaľovanie

Obrázek

Obrázek

Obrázek

nájdené radovky 1-200 z oboch boxov

Obrázek

high series base short prints z 1. a 2. boxu (úplne rovnaké)
+ checklisty (v 2. boxe aj 1 ks puzzle back checklist)

Obrázek

Obrázek

silver scripts z 1. a 2. boxu

Obrázek

Obrázek

puzzle backs z 1. a 2. boxu

Obrázek

Obrázek

Player Credentials (v 2. boxe všetky 4 levely)

Obrázek

Obrázek

20th Anniversary Tributes (silver scripts)
+ Color and Contours die-cuts /198
+ stamped buyback /20

Obrázek

Obrázek

Zhrnutie toho najlepšieho

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ako som už naznačil v úvode, boxy boli plnením dosť zvláštne, ale takáto duplicita mi nikdy vadiť nebude. Čo sa týka Tolvanena ide o case hit - na case pripadá v priemere aspoň 1 takáto podpisovka a tiež 1 rookie redemption, takže lepšie to už hádam ani nemohlo byť. A k tomu ešte buyback /10 a motivácia na otváranie ďalších boxov v budúcnosti je tu.

Pre úplnosť len dodám, že kolega mal najlepšiu kartu vo svojom boxe Henrika Lundqvista na Color and Contours /198.

Pokiaľ má niekto k dispozícii vačšie množstvo radoviek (vrátane short printov) a inzerty 20th Anniversary Tribute na výmenu/predaj, budem rád, keď sa mi ozve. Ďakujem!
*thks* *cheer*

PS: Po víkende mi iný kolega prinesie 1 zásielku z USA, takže čoskoro tu pridám ďalší break! :mail:
Naposledy upravil(a) COBBY dne pát 07. zář 2018 21:14:28, celkem upraveno 1 x.

deiv14
Legenda
Legenda

Re: 2x hobby box UD MVP 18-19

Příspěvek od deiv14 »

Ooo tak to je velká paráda, Tolvanen je skvělá trefa, Buyback /20 taky není zdaleka v každym boxu a ten Connor, to je prostě nádhera, navíc hned dvakrát - letošní ročník MVP je z mojeho pohledu fakt hodně povedenej :clap:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Parádní Tolvanen . *gc*
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

leebour
Legenda
Legenda

Příspěvek od leebour »

Pekne si lúpol aj odprezentoval *mrk* díky že si sa podelil.

SZ poslaná.

Jenda42
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jenda42 »

Tolvanen pecka a McDavid se hodí vždycky že jo *cl* *gc*
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek