Začnu OPC Blastery, první mě celkem navnadil
Rookies:

Retro: potěšily

Team logo a Trax:

Završil to .....
limit 75 ......
1:400 retail/blaster - Legend set Red Prizm

Další dva už byly slabší, potěšily mě snad jen ty retra :

Dále jsem to proložil UD series 2 blastery....
Box 1:

Box 2, potěšil Straka a Shane Doan na Canvasu :

Box 3, tam mě vyloženě nakrknul Eichel na tom YG checklistu, taky tam mohli loupnout "normálního" OMG !

Takže series blastery dosti zklamání....
Mno nic, byl ještě v záloze Hobby box OPCP ... pome ho...
Nejprve Rainbow a Trax, potěšili mě brankáři :

Ušly i Rookies Rainbow:

Mrtě dalších Rookies, moc nic dle mého:

Dále ti lepšejší Rookies:

Retro potěšily, a vůbec ty retro jsou obecně fakt pěkný i co se týče jmen:

Team loga, taky fajne:

Pojďme na to nej ....
5. místo:

4. místo, tam dávám asi podepsanou, nic moc jméno ... říkal jsem si no "fajn", po tom failu v series 2, další box na prd....

3. místo .... dobrej hráč .... ale radši bych bral někoho jinýho

Red Prizm #/149

2. místo .... potěšilo už mnohem více ...
Retro Rainbow Gold #/149
super jméno....
legenda .....

No ale to nebylo vše, překvapení se přeci jen dostavilo, sice to není Connorek, Jaroušek, či někdo fajn v dobrém limitu apod. pecka, mno ale nakonec taky dobrý ....
Několikanásobný držitel klubových rekordů, který se stal členem síně slávy hokejového klubu Philadelphia Flyers ...
poměr vkládání 1:609 hobby
Blue Rainbow Autographs Set (ano druhý podpis v boxu, který napravil ten první) !
Ronnie Hextólů

Díky za zhlédnutí a komentáře... rozbalování bylo fajn, ale přišlo mi nějaké krátké. heh
Kdyby někdo zájem o base karty, i nějaké inzerty, většina asi volných, krom brankářů base a insertů .... Dallas a Calgary si taky nechávám.... jsem otevřen dohodě.
Hezký večer všem
Humajz
p.s. ty balíčky divný mezi těmi boxy, to je dárek a je to slušnej crap o ničem.... nicméně je tam Jarda a pár pěkných jmen (Hull a tak)... kdyby někdo chtěl pošlu foto.