Řadový set jsem neskenoval, protože je kompletně vložen v každém boxu, nemá limitaci a tu práci se skenováním si tu už dali jiní.
To navíc, co box Premium (v nákladu 90 ks) přináší oproti verzi klasické, jsou Rainbow paralelky /9 a memo pánů Konopáska, Kučery a Pušbauera /30, případně podpisovka Vovy Zábrodského /20. Cena prémiového boxu je dvojnásobná oproti ceně základního setu.
V boxu jsem našel následující 4 prémiové karty

Mé hodnocení boxu
Krabice + krabičky uvnitř + "příbalový leták" se stručnou historií klubu za mě na jedničku.
Kompletní řadový set, na který jsem se těšil, splnil očekávání. Pouze 2 drobné postřehy které považuji spíš za malicherné: karty nemají stejnou šířku. Nehledal jsem nejmenší a největší kartu, ale rozdíl tipuju až přes 1 mm. Pro mě u karet neobvyklé, ale nevadí mi to. Stejně tak mi zásadně nevadí ani kvalita fotek na pozadí. Myslím tím primárně ty nečistoty, které jsou vidět např. na kartě O. Kučery (jinak i třeba Tožička, Pergl, Peters). Nejedná se o nečistoty z mého skeneru (ač s tím často bujuju). Zase, pro mě něco, s čím se u jiných karet nesetkávám. Bez těch vad by to vypadalo lépe. Ale neumím relevantně posoudit na kolik je graficky proveditelné restaurování takové fotky. Určitě lepší fotka s "bordelem" než žádná fotka. Celkový dojem 90 %.
Memo kartu jsem si tajně nejvíc přál se S. Konopáskem, ale i zbylí 2 pánové pro mě byli lákaví. S kvalitou karty oproti base setu spokojenost menší. Vzhledem k tomu, že je to dost pravděpodobně hlavní důvod dvojnásobné ceny boxu (a i kdyby ne), čekal bych lepší kvalitu výřezu pro memorabilii (na skenu není úplně patrné) a čistější povrch karty (doslova jsem musel naslinit prst, abych z karty setřel lepidlo, nebo co to bylo). Celkový dojem za provedení, limitaci, kvalitu, emoce atd. 70 %.
Paralelní set. Tady musím být fakt zlý. Minimálně 2 z nich mají dost lajdácky vycentrované logo v pravém horním rohu (s tím bojují i některé řadovky), nicméně normálně bych se nad tím nepozastavoval, kdyby Všechny 3 paralelky neměly vady na povrchové úpravě. Sken to nepobral, tak jsem zkusil telefon (ukázka níže). U karet čerstvě vytažených z boxu mě to dost štve. Až si říkám, proč vlastně takové karty vznikly? Celkový dojem 10 %.

Závěr
Box Premium, ač nerad, při daném plnění a paralele v podobě boxu "klasik" celkově hodnotím negativně. A i když ve své sbírce mám i několik karet Icebooků, nebo karet ze série Masked Stories, na které jsem patřičně pyšný, v budoucnu budu při úvaze o koupi podobného boxu méně bezmyšlenkovitě podléhat pozlátku české hokejové historie. A abych nebyl tolik negativní, musím upřímně uznat, že pokud bych se rozhodl pro zakoupení verze "klasik", byl bych určitě naprosto spokojený.
P.S. Normálně bych asi napsal něco, jako že vše až na řadový set je volné, ale kdo by ty karty po mém popisu ještě chtěl, že?
P.S.S. Podotýkám, že jsem se snažil objektivně hodnotit karty z konkrétního boxu, nikoliv sérii jako takovou, nebo záměr autorů apod.