dneska to bude s trosku vetsi omackou, protoze ta omacka je dulezita:-) Nasel jsem si pritelkyni, ktera ma syna zijiciho v USA. A on jako spravnej synek, chtel poznat chlapa co randi s jeho mamcou ( kdo by nechtel?:-) Syn mel tento tyden dorazit do Cech. Me napadlo, ze by mi tam za tou velkou louzi mohl koupit nejake karticky. Nelenil jsem a hledal, jestli je neco v Buffalu kde bydli. Nasel jsem kram DAVE & ADAMS ve Wiliamsvillu asi 18km od Buffala. No kram, halu s dresama, plysakama, comicsama, deskovejma hrama a taky kartama. Neco zrovna meli v akci, tak jsem si vyhlidnul tyhle 3 boxy. Nebudu to uz zdrzovat, boxy mely, koupil, priletel, predal, bylo pivo a peknej seznamovaci vecer. No a dalsi den byla moje soukroma rozbalovacka, kterou jsem si naramne uzil.
Snad jsem Vas mym soukromym zivotem neunudil a muzeme jit na skeny.
Slo o boxy Fleer ultra 14/15 retail, Portfolio 15/16 a Playbook 13/14 od Panini + bonusove balicky za nakup.

Tema jsem zacal. Ackoliv je to set o 15 kartach, tak jsem ho z deseti balicku neposkladal, asi i proto, ze Henrik byl v kazdym balicku:-)))))))

Pak jsem roztrhal fleerky. Moc jsem necekal od retailu, ale bylo tam neco navic. 2x gold (melo bejt 1:4) a jeden gongshow (nemel bejt 1:72)

Na portfolio jsem se tesil, pac jsem videl par brejku a karty se mi libily. Musim uznat, ze fotky jsou fakt vyborny a k tomu starsi hvezdy......parada

Wire photos 1:7

Colour art 1:4

Novacci

A best of box.....black and white 1:40

No a konecne jsem sel na Playbook. Tesil jsem se na "otviraci" kartu a jelikoz mam docela kliku na pekny karty, tusil jsem, ze by se mohlo neco urodit zajimavyho. No nepovedlo se. Myslim, ze to byl prumernej box.

Povinna radovka

Podpisek

A knizka

Tak a to je vse z meho boxoveho predstaveni. Priste to bude skromnejsi. Pekny den