2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"
Neřekl bych, že je to málo..... jeho podpis zase není taková vzácnost, dá se sehnat. Tady je ale samozřejmě nutno zohlednit, že je to karta 1/1....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
![]() |
|
Mně to přijde taky docela málo, čekal jsem rozhodně přes 10.000,- Kč, někde mezi 12-13.000,- Kč.
Dnes jsme zlevnili zbývajících 5 týmů v OFS Group Breaku. http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/e ... BREAKS-OFS Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
Možná, že za tak 'nízkou' cenu může i vzhled karty, který se některým lidem nelíbil, jen možnost
![]() |
|
mozno nesiel cez 10 tisic len kvoli tomu ze som kupal deti a uplne som na to zabudol
![]() ![]() |
|
![]() My dnes vkládáme poslední várku z této pěkné série, komplet obsah dvou casů. 1/1 karty se mohou těšit zejména Sparťani (memo) a paralel 1/1 dvě legendy CZ hokeje!!! Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
JJ, to jsem si taky říkal, mně se nelíbil ani ten Hašek 1/1 co vytáhl Superman, ale pořád to jsou 1/1:-). Jestli se nepletu, paper cuty v ČR byly teprve podruhé? Časem to třeba budou taky parády jako např. https://www.ebay.com/itm/2017-18-Upper- ... SwuxhboxJK Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
je to tak, dá se sehnat dost pohlednic, kde je podepsaný celý tým z té doby, nebo pár hráčů, které posílali z MS či OH rodině nebo kamarádům a to dost často i kvůli známkám, co lidé sbírali. Ale karta je samozřejmě karta! Můj osobní tip je, ( pokud se budou dražit ), že se přes 10tisíc převalí jen Buckna, možná lehce přes i Maleček s Kobranovem. Prostě velká jména prvorepublikového hokeje. Ne že by si to třeba Antonín Houba také nezasloužil, ale ruku na srdce, kdo ho na první dobrou zná. Takže kombinace co nejstaršího a nejlepšího jména. Autogramy - 2067 podpisů - 1307 hráčů zapsána menší polovina sbírky
Repre karty, Kladno, SJS, legendy ITG International Ice 06/07 - 108 podpisovek Classics Signatures 12/13 - 209 podpisovek SJS 1746/xxxx vše k 1.12.2018 |
|
Tak nějak...i když osobně tipuju nejvýše Malečka....uvidíme... třeba ho někdo vytáhne a nechá si ho....
![]() Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
![]() |
|
Už se draží...
![]() Tak kolik tipujete? ![]() BÍLÍ TYGŘI LIBEREC / ROMAN WILL / JAKUB ŠKAREK
![]() |
|
Moc se tohle tedy nepovedlo....
![]() Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
![]() |
|
Tipuji 5-6000, i když je to naprosto neprofesionální nához, něco nahodit musím
![]() |
|
Osobně, bych ten podpis cenil na víc než Dzurillu....asi tak....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
![]() |
|
Aukce zítra končí, zatím to je na 2k...Já očekávám něco kolem 10.000,-Kč jako Dzurilla.
Mimochodem, další zajímavosti aukcí - Besty docela jedou... Tato karta se prodala za nesmyslných 7110,-Kč ![]() BÍLÍ TYGŘI LIBEREC / ROMAN WILL / JAKUB ŠKAREK
![]() |
|
Tak na oficiálních stránkách Ofs jsou Besty VYPRODÁNY
No popravdě jsem to čekal Radko Gudas stav sbírky 125 ks
![]() |
|
Jsou vyprodaný už všude
![]() ![]() BÍLÍ TYGŘI LIBEREC / ROMAN WILL / JAKUB ŠKAREK
![]() |
|
Mám jeden dotaz. Dělají se nějaký fólie do kterých se vejdou i tlusté memo karty z této série?
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52 Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51 Jan Hejda v NHL 15 ze 46 |
|
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
pavelbart: podle mě se tam určitě všechny nevejdou, když je na ně obtížné vůbec sehnat toploader/magnetic holder, nebo ano?
![]() * Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet ![]() " Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (PL #19) ![]() > www.anniversaryzlin.cz < ![]() |
|
![]() Nováček ![]()
To je neskutečná raketa za zlatého Čechmánka. Mám ho ve stříbře. Zajímalo, za kolik by byl. Každopádně si ho nechám ve sbírce, tam se neztratí.
![]() |
Ty nejsilnější asi skutečně ne, ale většina si myslím, že se tam poskládá. Jinak pak doporučuji malé krabičky, nejlépe ty dvoukusové. Tam jsou takové silné karty v bezpečí a vypadá to i dobře. http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/e ... e-krabicky Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|