DaveBrownsound píše:
Že je hráč reprezentant z něj přece nedělá něco extra? A to se nemusíme bavit jen o hokeji, ale o jakémkoliv sportu. Spousta hráčů oblékla repre dres, "aby byl někdo do počtu", když to vezmu tedy opravdu přísně. Reprezentační dres z člověka neudělá lepšího hráče.
Kotalík, OK, i ten Skuhravý. Sáblík snad, možná. Ono je to tím, že jsem si tu sérii asi idealizoval a čekal jsem od toho, že tím pan Hrbek myslí opravdu exkluzivní sérii, kde má opravdu jen to TOP. Tímhle dotiskem je ta kvalita hráčů opět ředěná, myšleno co do checklistu, kvalitou opět nepochybně super.

Ohledně auto jsem psal, že rozhodně palec nahoru, to se mi líbí, vytýkal jsem jen checklist memo. Ale neshazuji tím tu sérii, to vůbec. Každý sběratel i těch "horších hráčů" si může přijít na své, což je fajn.
vojta píše:No jo, ale to jsou přece podrž tašky... nemají tam co dělat

Vtípek, nedalo mi to. Snad neschytám kupu urážek
Líbí se mi podpisovky, jednoduché, ale líbivé. Oproti loňsku se hodně kladl důraz na viditelnost podpisu.
No a není to tak? Beran, Boiko, Houdek, Kopřiva... v měřítku produktu to podrž tašky jsou

Chápu, že jsem s tím způsobil tehdy pozdvižení, ale klidně používejme raději společensky únosnější pojem "horší hráč". Význam to má úplně stejný, jen to není tak citově zabarvené.
A myslím si, že ne každý hráč si zaslouží třeba name plate. Proč? Protože pak tu hodnotu a exklusivitu karta nemá. Jen proto, že dáš Fabii karoserii Mercedesu, pořád bude mít "střeva" z Fabie. Takže to pořád bude Fabie.
Dám ti příklad. Stick karta JAN ŠVRČEK 18-19 OFS You Want the Best Game Used Material 1/1 - Pavel ji má na shopu vystavenou za 3.599 Kč (a to má Pavel "lidovku", na RHK je to ještě větší pecka). Ptám se, kdo tu kartu za takovou cenu koupí? Klidně se vsadím o basu Plzní, že nikdo. Švrček má v lize skoro 500 zápasů, reprezentoval v mládeži, ale to je vše. Jinak nic. Je to super hráč, poctivej, pracovitej, svoje si odmaká. Je mu 32, jednou může atakovat třeba hranici 700 zápasů v lize, ještě má čas. Ale má mít takový hráč kartu v hodnotě 3.599 Kč? Chápu veškeré tvé argumenty ohledně toho, že můžeme být rádi, že takovému hráči něco podobného vyjde apod. Ale je to snižování kvality toho produktu. Když se podívám na Upper Deck, dělají to samé, ve větší míře a v dražších sériích. A taky se mi to nelíbí. A ono pak dělá divy s celým trhem, když se těmito kartami nafukuje trh, de facto ředí. Spousta těch karet zůstane ležet ladem někde u někoho doma, ve skladě, atd., ne snad proto, že by ty produkty ještě nebyly rozbalené, ale protože zrovna tyhle karty nikdo nechce. Proč je nechce? Protože ta cena je vysoká. Proč je ta cena vysoká? Protože ty lidi tu kartu za méně neprodají, když je z takového produktu. A na druhou stranu, nikdo takovou kartu za takové peníze nekoupí. Dovedu si představit, že by zrovna tu konkrétní kartu Švrčka někdo vzal za třetinu ceny, 1.200 Kč se mi jeví reálně. 3.600 Kč nikoliv. Ale to je na delší debatu, takže už to nebudu víc nafukovat. Jen jsem ti chtěl, Vojto, říct, jakým způsobem na to koukám. Je to jen názor. Tvůj si taky rád přečtu. Klidně to můžeme probírat dál v SZ, kdybys chtěl.
A co se týče těch podpisovek OFS 2018-19, tak super, mně se hodně líbí. Škoda, že tam není nikdo, koho bych mohl zařadit do některé ze sbírek.