Ale to by zase Češi prskali, že v boxu není nic "navíc", že nemůžeš najít nějakou pecku co tě položí na zádaHeppig píše:...je nejnižší limit třeba /50...

Ale to by zase Češi prskali, že v boxu není nic "navíc", že nemůžeš najít nějakou pecku co tě položí na zádaHeppig píše:...je nejnižší limit třeba /50...
Ne, OFS to takhle dělaj běžně ... Nějak asi neřeší význam toho slovaxmkrejci píše:Me teda prijde divne, ze by se PROMO karty vydali az po uvedeni produktu na trh. Neobjevila se jen nekde na trhu a je mylne povazovana za dotisk?
Přesně tak...nedávno jsem někde nabídl loňský blue paralelky Sparty, zřejmě nejžádanějšího týmu. Trochu to redukuju a v tu chvíli, jak psal Pavel výše, paralelky jsou první na ráně. Nechápu, kde jsem jich tolik vyšašil, ale stejně to skoro nikdo nechce. Udal jsem všeho všudy 4 kousky za bratru úhrnem nějakých 350 kaček...takže kolik? Půlka "obvyklé pořizovací ceny"? To chcešDaveBrownsound píše:Hlavně je to nesmysl, ty nízkolimitované karty rozhodně nemají cenu, za jakou se prodávají a pokud bych tu sbírku jednou rozpouštěl, ne jen že se mi to nevrátí, ale budu totálně minus.
Mám to úplně stejně. Jako sběratel Vítkovic má první album 94-11 včetně premium, druhé album 12 - 16 a třetí album i když není ještě naplněné, tak je OFS 16/17, 17/18, Besty a OFS 18/19. Tam kde se dalo narvat 17 let předchozích karet dnes strčím sotva 4 ročníky aktuálních karet. A to mám základní sety, bez paralelek, nebo čistě jenom paralel set (OFS 14-15 Rainbow, OFS 18-19 Silver).worlikk píše:Přesně tak...nedávno jsem někde nabídl loňský blue paralelky Sparty, zřejmě nejžádanějšího týmu. Trochu to redukuju a v tu chvíli, jak psal Pavel výše, paralelky jsou první na ráně. Nechápu, kde jsem jich tolik vyšašil, ale stejně to skoro nikdo nechce. Udal jsem všeho všudy 4 kousky za bratru úhrnem nějakých 350 kaček...takže kolik? Půlka "obvyklé pořizovací ceny"? To chcešDaveBrownsound píše:Hlavně je to nesmysl, ty nízkolimitované karty rozhodně nemají cenu, za jakou se prodávají a pokud bych tu sbírku jednou rozpouštěl, ne jen že se mi to nevrátí, ale budu totálně minus.
Chtělo by to trošku zvolnit, trh je strašně přesycenej
A můj osobní pohled na Promo nebo různý EXPO? Už třeba ani po HCS nejdu, poptám, kdyby byl k dispozici třeba Kratěna a zbytek nechávám. Jednak na to nemám, byť by se chtělo říct, že to je pár korun (ale kolikrát ročně a v jakým množství?) a jednak na to není místo. Zrovna přes svátky jsem nějak listoval albama a jedno album obsáhne Spartu 94-2011, Druhý 2012-2016 a poslední bylo narvaný jen posledníma dvěma ročníkama a to zdaleka nebyly komplety jako např 94-11 (memo karty mimo)
Ale duhu nemusí mít každý hráč, stačí 2 - 5 z týmu a budou všichni spokojeni. Nehledě na to, že 1/1 karet je v poslední době vydáno více než dost - pp 16/17 všechny 4 verze, jedničková paralelka od Bestů a i z letošní serie) to je 6 jedničkových karet bez přidané hodnoty. Chápu jedničkovou memo kartu, ale tohle není ničím zajímavý. Nemluvě o dvou verzích podpisovek, které jsou úplně o ničem. Kdyby alespoň ta nízkolimitová byla hard, tak by to smysl dávalo.Vasil píše:Ale to by zase Češi prskali, že v boxu není nic "navíc", že nemůžeš najít nějakou pecku co tě položí na zádaHeppig píše:...je nejnižší limit třeba /50...A že by chtěli větší duhu atd atd. Judo a brblání, dva naše národní sporty
Veteran fans hcs píše:V Plzni to pan Frýba fotíDawe4 píše:Plzeň také slaví příští rok. Aby jste věděli.![]()
Pane Hrbku, jak to vypadá s tím plzeňským výročním setem? Kdy by se mohl objevit v prodeji? Díky...Veteran fans hcs píše:Ano je nafocené, výroba cca 3 týdny
Jsem slyšel že letos nebudemischelin píše:Lidi jak to je s druhou serii. Bude, nebude?? Stale nikde zadna informace nebo naznak.
Veteran fans hcs píše:Jsem slyšel že letos nebudemischelin píše:Lidi jak to je s druhou serii. Bude, nebude?? Stale nikde zadna informace nebo naznak.
Evutan píše:Veteran fans hcs píše:Jsem slyšel že letos nebudemischelin píše:Lidi jak to je s druhou serii. Bude, nebude?? Stale nikde zadna informace nebo naznak.
Vzhledem k tomu, jaký je na OFS poslední dobou hating, tak bych se ani nedivil, ale to byste nám pane Hrbek přece neudělalNavíc, kam jinam zařadit ten booklet zmíněný výše
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host