Mně se booklety strašně líbí, jen mi přijdou až moc podobné UD...SugarRay píše:Teda ty booklety golmanský tandemy to je něco nádhernýho , škoda že tam nejsou žádný memo karty , což je jestli se nepletu uplně poprvé od tý série 14 - 15 že ve druhý sérii nejsou vůbec memorabílie , ty Besty samozřejmě jako update nepočítam .
Ale ty nejrůznější podpisovky co tam jsou tak jsou parádní , škoda že těch Vítkovických je tak málo , to jsou voli .
Pak se mi líbí legendy to je jasný a International stars .
990 tuším, zítra tam budou, asi zveřejnily prodej karet den před vydáním tak to stáhlyLukasCec píše:Evutan: Za kolik je měli ty booklety? Teď už tam nic nevidím.![]()
Předem díky za odpověď.
LukasCec píše:Evutan: Za kolik je měli ty booklety? Teď už tam nic nevidím.![]()
Předem díky za odpověď.
pavelbart píše:Mně se booklety strašně líbí, jen mi přijdou až moc podobné UD...
Mně ta podobnost zase přijde naprosto evidentní a rozhodně si nemyslím, že by to bylo špatně, ostatně není potřeba vždy za každou cenu vymýšlet něco originálního. Když pak oba booklety srovnám, tak na mě mnohem, ale mnohem hezčím dojmem působí ten "náš", takže za mě (co se bookletů týče) dobrá práceVeteran fans hcs píše:Tak nevím, já tam žádnou velkou podobnost konkrétně s tím to bookletem nevidím
Máme tam daleko více jemné grafiky a díky panu Frýbovi i nádherné detaily na golmanské masky a obličeje.
deiv14 píše:pavelbart píše:Mně se booklety strašně líbí, jen mi přijdou až moc podobné UD...Mně ta podobnost zase přijde naprosto evidentní a rozhodně si nemyslím, že by to bylo špatně, ostatně není potřeba vždy za každou cenu vymýšlet něco originálního. Když pak oba booklety srovnám, tak na mě mnohem, ale mnohem hezčím dojmem působí ten "náš", takže za mě (co se bookletů týče) dobrá práceVeteran fans hcs píše:Tak nevím, já tam žádnou velkou podobnost konkrétně s tím to bookletem nevidím
Máme tam daleko více jemné grafiky a díky panu Frýbovi i nádherné detaily na golmanské masky a obličeje.
pf2000 píše:Booklety brankářů se mi také líbí. Co se mi ale vůbec nelíbí, že Kašík je na brněnském, přestože mnohem více zápasů odchytal ve Zlíně. Na zlínském je zase Jakub Sedláček, který sezonu dohrál na Spartě. K výměně došlo v lednu, boxy vyšly v dubnu. Nevím, jak to má výrobce nastavené, jestli to nemohl stihnout, ale tohle je dost nešťastné a zmíněné karty to v mých očích devalvuje.![]()
Také je škoda, že v boxech nejsou žádné memorabilie. YWB nepočítám.
A komentátoři jsou úlet. Vytáhnout rádoby odborníka Koreise, tak to by mě kleplo.![]()
Ale bych jen nekritizoval. Inserty zahraničních hráčů a legend vypadají moc hezky. Stejně tak podpisovky z výročních zápasů.
Sběratelské karty se vydávají už více něž 65 let a najít nový extra originální design je opravdu hodně těžké.pavelbart píše:Ta podobnost je daleko větší, pokud má člověk oba booklety v ruce. Já osobně tomu "vykrádání" nefandím, ale z druhé strany naprosto chápu, že vymyslet něco originálního je dnes strašně složité, při tom množství karet co každý měsíc vycházejí.
Ta inspirace je více než jasná, ale fakt je, že ten "náš" vypadá díky tomu, že je zaměřen jen na golmany, a má i lepší detaily, dokonce lépe. A ostatní inserty taky velmi povedené.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host