Trochu UD series 2015-16 , ale jinak dobré. Vyjde na tom dost hráčů a svoje fanoušky a sběratele si to také najde. Za mě design jde rok od roku nahoru, byť je ta jasná inspirace.
Vyjdou jenom kluby co dali výrobci souhlas ... Kladno dlouhodobě spolupracuje s výrobcem OFS, karty budou mít taky neboj ... Jestli s Jardou na střídačce to uvidímeBustehrad píše:Dobrý den, No..né že bych bylpřímo fanoušek Kladna,ale ....tak nějak bych ho tam bral jako jistotu v setu a s fotem Jagra na střídačce .
Ve Finsku vychází karty pravidelně a poměrně hezké. Několik karet mám doma.radek850 píše:Pro fanoušky první ligy, a hlavně pro ty, kterým tam jejich oblíbený tým/hráč vyjde, je to skvělá možnost pro rozšíření sbírky, je to i docela čest, že i 2. největší česká liga má svou kolekci karet a například ve Finsku nic nemají (pokud se nepletu, případně nechť mě nikdo vyvede z omylu)
Pecka!
Myslim ze ten darum co udavas neni spravny,jelikoz do prodeje pujdou karty Chance ligy az na konci ledna 2019LinDan píše:To, že vychází karty i týmům 1. ligy, je super! Jen škoda, že náš Šumperk hraje prales...![]()
Snad budou i nějaké pěkné inserty a podpisovky, tak jako minulý rok.![]()
Na závěr jen doplním, že zahájení prodeje je naplánováno na 9. 12. 2018.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host