17/18 Series 2 retail box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2018.
Odpovědět
Mato24
Zkušený
Zkušený

17/18 Series 2 retail box

Příspěvek od Mato24 »

Ahojte, nedávno som rozbaľoval tento boxík zo shopu - hneď na úvod ďakujem za šťastnú ruku *thks*

Obrázek

Rozpoviem k nemu aj krátky príbeh. Bral som ho kvôli pekným radovkám a cene, ktorá je tento rok predsa len prijateľnejšia než v minulých dvoch sezónach. Kanadskému a americkému ošiaľu okolo Young Guns som nikdy neprišiel na chuť, ale kto by nepomyslel na to, že by rád vytiahol kvalitného nováčika. Navyše, tento YG rok vyzerajú vážne parádne :)

Break som si preto ozvláštnil tým, že som si po kanadsky každú Young Guns posunul na záver balíčka, aby to bolo napínavejšie.

Na začiatok vám však ukážem ďalší obsah, pekné canvasky:

Obrázek

Ďalej OPC, tu potešili dvaja Králi:
Obrázek

Portréty a zvyšné OPC, Hischier je rainbow
Obrázek

A na záver nosný produkt týchto sérií, a teda Young Guns. Ako prví vyliezli Ryan a Bowey, čo ma príliš nenadchlo. Ako som už vravel, Young Guns som odtajňoval na záver každého balíčku, a keď som uvidel dres Arizony, začal som sa tešiť - o to viac ma nenadchol Nick Merkley :D A ani chalani z Caroliny a Dallasu :)

Obrázek

V boxe mi zostával ešte jeden balíček, vedel som, že v ňom bude Young Guns a prial som si, aby to bol aspoň hráč Kings, ktorých je v Series 2 viacero.
.
.
.
posúvam Young Guns na záver balíčku
.
.
.
a:
Obrázek

Na začiatku som vravel, že ošiaľu okolo nováčikov nerozumiem, ale po tomto už hej. Prvý raz v živote sa mi stalo, že som vytiahol parádnu RC kartu TOP nováčika. Keller je pre mňa už v tomto veku fantastický hráč a túto kartu si určite nechám. Tento box ma práve namotivoval, aby som si niekedy najbližšie zase kúpil Series 1 alebo Series 2 a opäť skúsil vytiahnuť niečo podobné :)
Derek Forbort (Kings) - 50

maardear
Hvězda
Hvězda

Re: 17/18 Series 2 retail box

Příspěvek od maardear »

Tyjo, ty bažanti ve dvojce jsou pro mě totální neznámá, nic mi neříká ani jeden z nich, samozřejmě Keller mě zachránil :D
2016-17 ARTIFACTS BASE MATERIALS EMERALD ..................................................................................... 096 / 176

peldap
Veterán
Veterán

Re: 17/18 Series 2 retail box

Příspěvek od peldap »

Keller je super YG, to je na pořádnou gratulaci !!!

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2018“