Karty jsem více popisoval už v tom prvním brejku tří boxů.. tak tady už spíše jen prezentace.
Na úvod se chci ještě omluvit těm co psali různě o karty, pokud jsem nereagoval nebo reagoval pozdě. Nemám na karty skoro vůbec čas a protože prodej není moje priorita tak tu "obchodní" část sběratelství trochu flákám. Níže uvedu pak co je k dispozici z tohoto produktu a co s tím

Tak začněme s brejkem, na úvod dvě bonusové podpisovky (bonus ke "kejsu"). Pro srovnání velikost řadovky, je tam schválně Martin Erat, tuto řadovku si prohlídněte protože to je asi nějaký mega ultra short print.. protože v 8mi boxech byla jedna jediná! On by se ten base set mohl složit tak 3x-4x kdyby tam ale ten Erat byl

Paralelky /25

Paralelky /5

Last Champions - doufal jsem ještě v jednoho Jardu ale to se nepovedlo. Na obrázku jen tak na ukázku, není to vše (podobně i níže, duplikáty jsem tam nedával).

VIP Pass

Logo patch karty

No a blížíme se k tomu nejlepším, nejdříve podpisy /20

Podpisy /10 (Erat je /20 ještě..)

A memo karty - Červenka byl 2x, a vlastně uplně stejná karta..

Celkově moc fajn, možná škoda že se nepovedla nějaká pecka v podobě 1/1 karty ale jinak dobrý. Byly tam lepší i horší jména, někdy zbytečně duplikáty ale jinak myslím že poměr cena/výkon super a karty jsou parádní.
Díky za pozornost