předem bych chtěl říct a trochu upozornit, že tohle bude delší prohlížení než je zvykem, takže pokud nechcete ztrácet čas, asi to nebude pro vás to pravé, pro ty co chtějí vidět pouze rozbalovačku, zkoukněte pouze videa č 2. a 3...na druhou stranu pokud se chcete dozvědět a mrknout na malý sestřih z mého výletu na hokejový šampionát v Kodani, udělejte si pohodičku, uvařte kávičku, nohy na stůl a jdeme na to.
Ještě jednou sorry, že to bude delší, ale třeba se najde i někdo, kdo si v dnešní uspěchané době rád zkoukne video, které mám já osobně radši, než blejsknout ,, best of,,
Tenhle článek má více videií. První video krátké povídání a záběry ze střešní terasy hotelu. Další dvě videa jsou samotné rozbalování. V jednom otevírání balíčků KHL Premium a KHL Gold 2017, NHL All Star a Artifacts a dále Box Break mých oblíbených KHL Platinum 2016. Zbylá videa záběry z Royal Areny a pár fotek z nezapomenutelného zážitku z tohoto MS. U všech videií doporučuji přepnout na nejvyšší kvalitu. Dodám, že všechna videa a fotky jsem pořídil já.
1) Pozdrav a krátkej pokec o Kodani + výhled z terasy
2) Otevíračka balíčků KHL a NHL
3) BOX BREAK KHL Platinum 2016
Odtud až dolů budou videa z arény a fotky. Budu i tak rád, když zkouknete

4) Vylezu z letadla, vyřizuju kartu na metro a všude fotografové...co se to asi děje...ANO !!! Dorazilo DUO z Bostonu, jeden z životních zážitků.
5) Tady video z vítězného gólu v prodloužení Pasty ze zápasu s Ruskem.
6) Úžasný moment a přesně pro tyhle chvíle se to dělá...okamžik kdy je člověk hrdej, že je ČECH. Hymna po zápase s Ruskem
7) Krátká prohlídka Royal Areny
8) Poslední video. Nástup hráčů Francie a ČR na rozbruslení. O pár minut později přišel další zážitek viz. foto níže
Pár fotek:
Stojím u mantinelu, Radko Gudas si nabírá na čepel puk, koukne na mě a já jen pokejval hlavou...a bylo to

Trocha povídání: Jednalo se o mé čvrté MS, které jsem navštívil osobně...začlo to domácím MS v Praze...o rok později jsem letěl do Moskvy. Já, jakožto 22 letej kluk chce letět na MS, ale překvapivě sem k sobě z kamarádů nikoho nesehnal...ani mě to nepřekvapilo...celková kalkulace před odletem se pohybovala kolem 30 tisíci..To mě neodradilo a tak jsem se v květnu 2016 ocitl v Moskvě. A bylo to super !!! Minulý rok MS v Paříži...sice s kámošem, ale bohužel Francie v době teroristických útoků měla na starosti důležitější věci než hokej a bylo to znát...to bylo zklamání. No a letos Kodaň. Zase jsem k sobě nikoho nesehnal, ale sbalil jsem kufr a vyrazil. Odlet ve čvrtek, ještě v ten den včer zápas s Ruskem, druhý den zápas s Bělorusy. Třetí den volno na krásy Kodaně. Čvrtý zápas s Francií a o den později návrat domů. Neskutečně jsem si to užil od prvního do posledního dne. Kodaň je nádherná, čistá metropole plná cyklistů a turistů. Měl jsem štěstí na super počasí. Všude se domluvíte bez problémů anglicky. Jen ty ceny...Troufnu si říct, že pořádání MS zvládli bravůrně. Až na počáteční problémy s ledem vše fungovalo. Fan zóna byla parádní. Spousta fanoušků z Čech, Slovenska a hlavně Švédska. Pokud by jste přemýšleli nad dovolenou nebo prodlouženým víkendem, můžu Kodaň jedině doporučit.
Po první noci na hotelu jdu na snídani. Nabírám si papáníčko a za zády slyším češtinu...ohlídnu se...a tam...u jednoho stolu Vymětalíková, Antoš, Pospíšil a Sýkora...u dalších stolů kameramani a další komentátoři. Snad jen R. Zárubu jsem za celou dobu na hotelu nepotkal.
Tímto končím tento vlog a mé kecání. Snad nespíte nudou. Moc díky všem co jste to zvládli až do konce i se všema videama, obrázkama a textem...těším se na příště a doufám, že kluci přivezou placku.

Mějte se fajn, Váš kolega se stejným sběratelským postižením
Davejar alias David J.