už se stalo tradicí, že cca každý půlrok společně s bratrem a kámošem děláme groupbreak. Vždy se jedná o kombinaci nějakých třech boxů, které dohromady dávají smysl. Tentokrát jsme se rozhodli rozbalovat boxy, které neobsahují velký počet karet a je zde poměrně vysoká možnost vytáhnutí hitu, konkrétně se jednalo o tyto boxy 12-13 Limited, 13-14 Certified, 17-18 SPx, ke kterým jsme jako bonus obdrželi balíček letošních UD ser. 2. Po minulém veleúspěšném groupbreaku (měl jsem pozici 1 a vytáhli jsme podepsanou kartu Gretzkyho /30) jsem se dobrovolně vzdal pozice 1 a nakonec po losování na mě zbyla pozice č. 3 (vybíral jsem 3, 4, 7, 12, 15, 16 atd. v pořadí) což při větším množství hitů může být výhoda. Obsah byl následující...
17-18 UD serie 2 - pro mě osobně nezajímavý obsah
12-13 Limited - zde nás bohužel potkaly 2 redemption karty, i tak se jednalo o celkem zajímavý obsah, tomu odpovídá i 5 karet z tohoto boxu v top 10 vybraných kartách, pokud mám říct jednu kartu, tak za mě Mike Modano - Limited captains gold /25
13-14 Certified - pro mě osobně velké zklamání (pouze jediná paralelka), karta, která jako jediná zde snese přísnější parametry je Anže Kopitar Social signatures - pozdější vítěz celého Groupbreaku
17-18 Spx - zde si myslím, že byl obsah slušný - Crosby base, Delvecchio autograph, Laine jersey, Atkinson signature

Karty jsou foceny, jak byly postupně vybrány (zleva směrem do prava a shora směrem dolů)

větší detail na top 18 karet dle výběru

detail karet z 19-39 vybrané pozice

Vzhledem k obsahu boxů byla nakonec moje pozice při výběru karet velice výhodná, jelikož se celkově jednalo spíše o slabší obsah (scházel nějaký bighit), avšak to nám náladu vůbec nezkazilo a náramně jsme si to užili. Už se nemůžu dočkat dalšího groupbreaku, protože ten adrenalin při výberu karet v závislosti na získané pozici je prostě parádní. Díky za shlédnutí.