Champ's jsem otevíral s manželkou před pár lety. Byl to ročník 09/10 a byla to velká zábava. Když jsem viděl, že se k sérii UD vrátilo, tak jsem věděl, že si to z Evčou někdy rozbalíme. Navíc to je první Connorova sezóna. Mohla by se zadařit nějaká RC so sbírky. Tak jdeme na to!
1. balíček
Suter Gold, Poirer RC a hlavně jídlo, na které jsme se těšili. Vím, že to není k hokeji, ale jako zajímavost k určité oblasti nám to přišlo zajímavé. Každopádně rybí pizza Evču moc nenadchla

2. balíček
Jeden ze dvou kde byly jen řadovky.

3. balíček
Doughty na Gold Front potěšil.

4. balíček
A hned oblíbeny bek v řadové variantě.

5. balíček
První ryba a Pasta.

6. balíček
Pasta ve "zlatém". Je to Gold Front.

7. balíček
Mason Gold Front, Carbonneau a Faksa RC. Povedený balíček.

8. balíček
Druhá rybka. Dřív byly dinosauři, ti byli trochu zajímavější. Já vím, mají to být hokejové karty.

9. balíček
A je splňetno! Connor McDavid RC! Navíc ještě Panarin. Nálada super a už jsem se jen těšil na memo a podpis.

10. balíček
RC a Gold a jsme zase nohama na zemi.

11. balíček
Olejář na Goldce a první Northen Wonders. Toto téma mi přijde o dost zajímavější než nějaké ryby. Těšil jsem se na nějakou "památku", kterou neznám. To se o Niagárských vodopáche říci nedá.

12. balíček
Druhý "base" balíček, ale v tomto případě je "hit" High Series Hašana.

13. balíček
První Gold Back paralelka.

14. balíček
A dočkali jsme se i první jersey. Tak ještě minimálně 2 lepší karty a nějaká Silver by tam mohla být.

15. balíček
Zase Gold Mason, ale tento je naštěstí Gold Back.

16. balíček
Aspoň Forsberg pro deiva.

17. balíček
High Series RC Gold Backs Hudona. Jarosenkův oblíbenec a karta už je taky u správného majitele.

18. balíček
Fabbri RC jersey už mi udělala větší radost.

19. balíček
Co to? Třetí memo? Teď už legenda Daniel Sedin je super trefa. Ale co to znamená? Nebude Podpis?

20. balíček
Podpis bude! Bohužel hráč mě nenadchnul. Jak jsem balíček rozdělával, viděl jsem podpis, ale neviděl jsem koho. Jak jsem postupně vytahoval karty, tak jsem tahal Nuge a už jsem chtěl jásat.. Nemůžu chtít všechno.

Doufám, že jste se bavili. Já jsem s boxem naprosto spokojený. Rookie Connora do sbírky udělala velkou radost. Karty pěkný.
Pro mě ideální počet balíčků a karet.