radek850 píše:vojta píše:
A koho to zajímá?? Zase se chytrák ukázal. Ikdyby se karta prodala za padesát halířů tak jde o to jakou má cenu pro majitele. Až zase budeš zase příště poučovat, tak si ujasni laskavě souvislosti.
Tak samozřejmě, že cena majitele je cena majitele, o tom žádná, a ani to nijak neberu. Jenom, když se definuje slovo jackpot, tak se většinou myslí nějaká cenná, drahá věc, a právě u slova jackpot se bere většinou hodnota finanční, než nějaká
vnitřní hodnota, aspoň takhle to mám zažité já.
Nikoho nepoučuji, ani v nejmenším.
Na tvoje nesmyslný přepočty karet na peníze, a k tomu co znamená význam slova JACKPOT ti řeknu jednu věc.
Slovo JACKPOT má pro každého člověka úplně jiný význam...tady pro Macrowa (a myslím že i pro jiné) to je něco co mu přineslo při otevření balíčku, kde byl tento kousek plíšku, až dětinskou radost, mražení v zádech, naježený chlupy na rukou, rozšířený zornice a chuť řvát jak debil.....stejně jako u každýho jinýho (kejs)hitu.
U mně jsou například JACKPOT moji dva synové.......(kejs)hity jsou u mně prostě "jenom" mazec, masakr, bomba, pecka.....
Takže...prosím tě, a už ti to napsalo více lidí, přestaň zde přepočítávat karty na peníze. Jseš jeden z mála koho to tady zajímá a jestli v tom hodláš pokračovat, přesměruj se prosím tě na FB, tam si můžeš s některejma jedincema chochtat od rána do večera....
PS: Díky za tvoje do budoucna doufejme "inteligentnější" posty.
A teď ke kartám:
Škoda že neukážeš i zbytek, jsou tam i zajímavý paralelky....a tyhle 2 kousky jsou opravdu skvělý, navíc Tavares, což je více než slušný jméno. Za mně paráda
Přeju hodně štěstí při dalších otvíračkách!!