SP GAME USED

Trilogy

Masked Men

Superlative

Lumber Kings

Z mna produkty LEAF obstali absolutne naparadu
No prave Necaku za mna bijes tu samu ligu.. Ako som pisal bol som voci LEAF zdrzanlivy ale zas bol som hodny fanusik ITG. Kazdopadne LUMBER KINGS a SUPERLATIVE si ma celkom ziskali.. Nazivo krasne karty, skvele mena a super kusky memo.necak píše:Asi půjdu proti proudu, ale Leaf za mě na prostá bomba!Škoda jen těch tahanic kvůli fotografiím...
Ten box se dá sehnat za necelou dvojku, ne? To mi nepřijde úplně unreal...Maurice Richard píše:Nooooo, možná bych si za ty prachy dokázal představit nějakou lepší kartu.....![]()
Pavle, jako vážně? Dal jsem si trošku práci a koukl na eBay na ty "reálné hodnoty" - jen Messier a ta Fantastick zaplatí Peterovi polovinu boxu. Ta Twig Sigs odhadem kolem čtyř stovek (Gilmour v limitu 1/2 šel skoro za 600) a ten Cloutier okolo dvou stovek. Pokud argumentuješ cenami, tak právě, že Leaf bohužel vede - minimálně 70 procent ceny boxu doma. To ani u jednoho z těch boxů UD nehrozí asi ani omylem, ale možná se pletu... Navíc je tam relativně vysoká pravděpodobnost chytit 1/1 kartu se jmenovkou hráče z hokejky. Neříkám, že brutální pravděpodobnost, ale ve srovnání s UD nepoměrně vyšší, protože UD dává tyhle kousky asi jen do Cupů, jestli se nepletu. Navíc srdeční sběratelská (pokud ty karty nemáš na kšeft) hodnota vzhledem k memorabiliím je úplně mimo vesmír v porovnání s UD.pavelbart píše: Ono to sice vypadá, jako že nabitý, ale když člověk vezme poměr nákupu a reálné hodnoty, i tady asi bohužel UD povede, protože McCoy je slušná trefa.
Divný je třeba ta 4ka jak jsou tam Beliveau, Mikita, Howe a Orr že nesehnali nějakou obdobnou fotku Orra jako u těch tří ostatních...necak píše:Asi půjdu proti proudu, ale Leaf za mě na prostá bomba!Škoda jen těch tahanic kvůli fotografiím...
Oni by sehnali, ale nemůžou...Tomas99 píše:Divný je třeba ta 4ka jak jsou tam Beliveau, Mikita, Howe a Orr že nesehnali nějakou obdobnou fotku Orra jako u těch tří ostatních...necak píše:Asi půjdu proti proudu, ale Leaf za mě na prostá bomba!Škoda jen těch tahanic kvůli fotografiím...
To ať mi nikdo netvrdí.. TAk mohli na tý kartě být 4 obrázky hráčů, takhle to tam ten jeden dres "kazí"...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host