K objednávce jsem přihodil jeden box OFS 13-14, ke kterému jsem dostal nějaké bonusové balíčky a nebylo to špatné...
nejdříve nějaké inzerty

Růžička ml. a podpis Okála

následoval samotný box OFS 13/14, klasika o 36 balíčcích, zase jen to lepší...
jersey

podpisy - Hrubec /99 a Bříza /15

Petr Hrbek /10

no a jednoznačně hit
...
...
....
dual podpisovka /99 - Machač/Patera

Paterou jsme se naladili na vlnu Nagana. Řadovky a inzerty jste viděli, nejdřív ale malé zhodnocení.
+ osobně mi nevadí, že řadovky obsahují pouze portrétové fotky /řešila se licence, atd/, vždyť podobný design byl použit u medailí z nádherné sérii věnované k MS 1972 ! Řadovky jsou hladké a lesklejší hlava hráče je plastičnější z karty krásně vystupuje.
+ týmová fotografie
+ design Authentic Moments - za mě fotografie ze hry /netuším, kolik jiných záběrů měl pan Hrbek k dispozici a ano, vím o těch dvou chybách, na které se přišlo, státní znak je decentní a nechává vyniknout samotnému záběru.
+ provedení zlaté medaile, ta je vážně nádherná, hezky vylisovaná, bez defektů na povrchu, kartička je samozřejmě dost těžká

+ hard-signed podpisy, byť chybí Hejduk.
+/- nášivka /12 - neurazí, nepotěší, prostě manufactured patch
- největším minusem, teda pro mě, je absence jakýchkoliv statistických údajů na řadových kartách. Povídání o tom, že Jágr získal zlatou medaili bych si dokázal představit na inzertech, ale škoda, že řadové kartičky nemají odlišný text. Ale třeba za mě mluví jen stará škola...
- rozhodně bych se nebránil kupříkladu ještě 1/1 verze karet, které by mohly být zpestřením boxu, jelikož u mě se otvíračka při absenci statistických údajů na kartách změnila na pár vzpomínek na sestavu našeho týmu a vyhlížení dvou hitů.
Jasně, série šla udělat lépe, ale taky mnohem hůře. Počet boxů měl být větší, na tom se shodneme, ale nevadilo by vám, kdyby byly podpisovky třeba 1:3 nebo 1:5 v boxech ? Nevím, jak těžké bylo podpisy sehnat, ale určite ne všichni hráči jsou ochotni podepsat 100 karet. Šlo to třeba řešit formou jako byly třeba UD Montreal Canadiens Centennial, s různě limitovanými podpisy a třeba XSP verzemi. Ale věřím, že by se zase našla skupina lidí nadávající na to, že Jágra a Haška neseženou...
Musím říct, že sérii hodnotím každopádně kladně, i když se rozhodně nechystám sesbírat celý set podpisovek nebo medailí.
A dost keců, nyní k hitům:
1) základní set byl 162/300
2) Authentic Moments /20 - AM 8, AM-16 a AM23 (všechny jsou volné)
3) Team Logo - Robert Lang /12 (volný)
medaile byla řekněme z těch slabých jmen

----
... no ale
.... boxy byly baleny ručně a prý
... kde bylo slabší jméno na medaili
.... tam bylo lepší jméno ....

takže asi tak...