Zdarec všem. Po vánocích jsem objednal svůj teprve 2 box karet v životě. Zvolil jsem KHL, tahle série se jim dle mě mimořádně povedla a má i slušný plnění. A když jsem vytáhl svou první 1of1 v životě, zůstanu těm rusákům věrný a určitě to od nich nebyl poslední produkt u mě. Lépe jsem do tohoto roku vykročit snad ani nemohl. Mrkněte na video . Fotky případně naskenuju později. Omluvte zvuk a kvalitu celkově, točeno mobilem. Mám i dost přeřeků, byl jsem nervózní . Klidně pište názory i kritiku. Můžete dát i odběr na Youtube, budu přidávat další videa.
Díky a zas někdy
Karty jsou to pěkný, jak memo, tak ty ostatní. KHL moc nesleduji, ale časem kdo ví... Hraje tam spousta Čechů a hráčů dříve působících v NHL. Popularitu soutěže by určitě zvýšil Český tým. Karta 1of1 je parádní a gratuluji ti.
Video je v pohodě. Možná bych příště ty karty víc ukazoval na kameru, abychom se jimi mohli více pokochat Díky.
kouk jsem ze zajimavosti
pocatecni komentar me trochu dostal, asi all star asi nizsi liga??? jako baleno 1:1??? tak to je haluz dobrej blazen si rikam
pak si zacal tahat i nejaky normalni KHL
vetsinou me bohuzel grafika moc nezaujala, na to ze je to asi draha serie divny ale tak co
a posledni karta je fajn asi obdoba shieldu NHL
mnohem vic se mi ale libil ten all-star bohuzel jestli to je nejaka nizsi ruska liga tak ale co s tim? na to jako nekdo fakt kouka? nekoho to zajima? jako 85E nebo kolik to stoji neni mc ale taky ani malo.....ale jak preju ti to
ps: podepsany karty se jako memo neoznacujou, to se oznacujou jen s kusem dresu hokejky apod, tedy ziju v domneni ze to tak je
Moc pěkná 1 of 1 O tomto boxu jsem kvůli skvělému plnění taky přemýšlel, ale nakonec to zavrhl z důvodu ceny, která je pro mě z důvodu menšího zájmu o KHL vyšší.
Díky moc za pěkné video a gratuluji ke skvělým kartám
Díky všem za gratulace , nakonec jsem neodolal a objednal jsem další box. Ale kdybych nevytáhnul tu jedničku, tak už bych do toho znova asi nešel. Uvidíme co tam bude .
to shark: já to řekl blbě, obsahuje karty KHL, ale od každého týmu jen pár hráčů. Pak všechny účastníky All Star Game KHL a všechny účastníky All Star Game nižší MHL. Jinak s tou memorabilií máš pravdu, to je můj fail, takže díky za opravu
Tak pokud tě neurazí karty KHL, tak se dají ty gólmani pořídit i jednotlivě. Na živo jsou karty fakt moc pěkný. U mě se gólmani moc neohřáli a už jsou u nového majitele