Vianocne Retro

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2017.
Odpovědět
yuriv
Zkušený
Zkušený

Vianocne Retro

Příspěvek od yuriv »

okrem kariet som dostal pod stromcek jeden z mojich oblubenych retro boxov. zasa sa budem opakovat ked poviem, ze vzdy vytiahnem nieco, co som este nevidel, a bolo tomu tak aj teraz...

radovky som nefotil, takze na zaciatok retro paralelky - z 10 mam len duchena, takze velka spokojnost - ostavaju doma okrem matta.
Obrázek

metal universe, tu som mal len bourqua, takze zasa spokojnost - ostavaju doma okrem raya.
Obrázek

flair showcase, tu mi nadelili o jednu blue /150 viac - stammer a dacjuk. secko volne.
Obrázek

podpisovecky - aliu, matthias a ryan ostavaju doma, leclaire a smith su volni.
Obrázek

exky mario a brett su volne, ultra stars vidim po prvy raz v zivote, ratajuc aj videa na jutrubke. pomer vkladania 1:96, teda 1 a volaco na case. spokojnost, ale je k dispozicii...
Obrázek

no dve pecky na zaver - bergy 93-94 retro parallel auto - pomer vkladania 1:306, teda 1 na skoro 3 casey *cheer* jedna skoda, ze ho uz mam podpisaneho. no a na zaver dalsia karta co som este nevidel - marty brodeur - essential credentials now v limite /30 *cheer* karta je odlozena
Obrázek

zasa raz paradna otvaracka, mrzi ma troska ten bergy, ale hadam si rychlo najde novy domcek. vdaka za zhliadnutie a obdivne komentare :D v pripade zaujmu piste...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Vianocne Retro

Příspěvek od SugarRay »

Tahle série se mi hrozně líbí , taky bych chtěl tenhle box jednou otevřít , jenom kvuli těm insertum a paralelkam , je to fakt pecka , Brodér a Bergy fakt dobrý trefy a pak ten Mario , ten insert jsem taky ještě neviděl . pěknej brejk !
Obrázek

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

na kolik vyjde takovej box smím li se optat?
jinak to plnění je teda famózní a ty jména ani nemá cenu komentovat. velká gratulace a dík, že ses s náma podělil:) *gp* *gc* *gc*
Mike Modano!!!

Jirka87
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka87 »

Vytáhnout takovýho Brodeura bych se taky nezlobil *gc* *gc*
POMALÝ RESTART SBÍREK
Martin Brodeur - 322 karet
Dušan Salfický - 19 karet
Petr Sýkora - 42 karet