nejdřív obsah balíčků a musím říct, že tady to bylo docela zklamání, jako vždy z drahých balíčků tahám jen dlažební kostky

a to nejzajímavější ze zbylých balíčků

pak na řadu přišel box OFS 13/14 .. rozbalovaly se tady v poslední době celkem často a brejky mě dost navnadily, přecejen box s 36 balíčky za 300,- když ještě navíc můžete odbalit nějakej buyback..no neberte to

trošku zklamání, že jersey i podpis v boxu byly 2x stejné .. redemption jersey Salfický a podpis Machovský
co ale nezklamalo byl buyback .. upřímně o moc lepší už to být ani nemohlo

jinak co mě zarazilo bylo balení boxu.. vím, že tady někdo dával info od Vrkoče, že jsou to nějak dobalované boxy, ale abych v boxu našel několik balíčků, které byly vybledlé a s nalepenou cenovkou (asi z komisního prodeje v trafice) a zadělané jen lepící páskou, to jsme nečekal .. ale za tu cenu a i tak super plněním si nechci stěžovat, jen mě to překvapilo

a na závěr letošní Collector

Emotions Šlégr

Pech /9

akorát mě mrzí, že jsem nevytáhl nějakou titulovou podpisovku Brna, ale aspoň Bartejs a Nahodil do sbírky
děkuji za pozornost .. Bartejs red a Nahodil auto jdou do sbírky, zbytek je k dispozici, tak klidně pište