Tenhle ročník má i bonusovej balíček ICE s pořádně drahýma rookie kartama. Ze 4 řadovek 3 golmani a RC sice nejnižší kategorie, ale jméno fajn. Proto mám starší boxy rád, člověk ví kam to ten kretej nováček dotáhnul.

Docela dost našich, golmany jsem ani neskenoval všechny, tohle jsou tak 2/3. Překvapil mě Prospal v dresu Rangers. Paměť už asi neslouží jak by měla, protože si nepomatuju že tam někdy hrál.

A pak už klasika BD, dvoj, troj a čtyřdiamanty. Potěšili samozřejmě Esposito, paralelka a nováčci. Protože su (jak říká Sugar) obyčejnej proletář, Tylerovy rookie karty se mi zdají zbytečně drahý a mám snad jenom OPC nebo Pinnacle. Takhle z balíčku je to ale stejně lepší pocit. Celkově se určitě daly najít horší jména na RC. Trochu škoda bílých jersey, ale se jménama su celkem spokojenej. Steve Y je /100.

Samozřejmě jsem měl políčeno na nějakou nízkolimitovanou vzácnost, nebo aspoň Hardware Heroes. Tak snad příště

Doma zůstávají Medvědi a určitě někteří naši a golmani, to se ještě uvidí kteří. Jinak pokud by se někomu něco hodilo, čekám SZ.