ale zpět k boxu. Jde o NHL karty, které jsem sbíral jako první a sesbíral celý set včetně série 1 a tehdy málo sehnatelných CC insertů. Pamnětnící vědí. Objektivně lze říct, že v sérii 2 je horší checklist než v 1, protože do dvojky se prosadili hlavně bitkaři, hráči na hraně sestavy a hráči, co v tomto ročníku změnili dres a vyšel jim update. Naštěstí to byli i velká jména jako Messier, Shanahan nebo Scot Stevens a tak přeci jen došlo k vylepšení jmen, co šli vytáhnout z balíčků. Na inserty a paralelky se tenkrát moc nehrálo a tak inserty tu jsou nováčci, kapitáni týmů a lídři různých statistik defakto bez změny designu. no můžete se mrknout sami.

pro mě jsou to prostě nádherný karty a otvírání bylo plné nostalgie. Nějakými prazážitky jsem si mnohdy dokázal rozpomenout, že Ricka Zomba ze St.Luis jsem vytáhnul ze svého prvního balíčku a že Kapitánku WG jsem dostal v mikulášském prostě mám ten pocit, že to tak bylo! bože jak já se tenkrát v té sedmé třídě modlil, abych v Buly vyhrál soutěž o tento box. Každý pondělí jsem běžel do trafiky a pro tehdy ještě novinový Gól a vystříhával kupon a na koresponďáku ho posílal na Kavčí Hory a zaklínal Zárubu aby mě vytáhnul. No nepovedlo se a tak jsem spolužákům za balíček chystal referáty do Dějepisu. A balíčkama byl doma odměňován za všechno co jsem udělal. Jak mě se tenkrát zvedla produktivita úklidu, vynášení odpadků a mytí nádobí

ale dost vzpomínání jistě vás zajímá jak jsem dopadl.
V balíčku bylo 15 karet už to je pro dnešní dobu neuvěřitelný a plnění bylo zlatý. V průměru mě to vyšlo 10 řadovek a 5 insertů ( rookie, leader atd ) no prostě paráda! jen asi u dna byly dva balíčky, kde těch inzertů bylo míň asi jen 2x po dvou. Ale většina měla opravdu těch 5 insertů. Ten kdo to dočetl až sem se jistě zajímá jestli jsem složil celý set a jak to bylo s duplikáty. Set jsem složil úplně na pohodu. Řadovky i inserty set mám celý- z CC byly dvě CC6 Hull a CC7 Oates ( mám pocit, že na tyhle 2 jsem nejčastěji narážel i v dětství ). Duplikáty byly vloženy systematicky, takže mám až na dvě karty ( 386 Nicholls a 483 Wilkinson ) i druhý set řadovek komplet. Stejně tak komplet 2x mám i inserty Play Smart nebo třeba u kapitánů mě chybí jen Graham z CHIC a také by byly 2x komplet. U rookie a leaderů jsou díry už trochu větší, ale i tak je tak 75% kompletní i druhý set. A asi jen 4 karty mělo větší duplicitu než ty dva běžné kousky.
takže kdo by měl zájem o výměnu mohu poskytnout bez dvou karet kompletní set Pro-setek 91/92 Serries 2 ( bez 386 a 483 karty ). u instertíku je to podobné. Nejraději bych to vyměnil celé za sérii 1, abych to měl úplně komplet a nahradil své letité, časem dost poznamenané a mnohdy i podepsané kousky z let minulých.
díky za pozornost a případné komenty vítané!