1) J. Gaudreau base /399

2) R. Zacha Premier jersey RC

3) B. Montour Premier RC AU /399

4) Z. Werenski Premier RC AU patch / 299

5) M. Marner Premier RC /199

6) M. Dionne Premier Signature Booklets

7) S. Stamkos Premier Premium Gold Patch /15

Chrostik píše:Zo siedmych kariet je 5 novacikov... aspon ze mena v pohode... podpisovka Dionne super a ten patch na zaver nadhera... myslim, ze jeden z tych lepsich boxov
SteveRogers92 píše:On si Zacha změnil jméno? R. Zacha?Jinak Stammer super karta a Dione i Warenski parádní.
V pohodě. se stane.peldap píše:jsi všímavej, no samozřejmě si jméno nezměnil, jenom já úplně normálně blbnu...SteveRogers92 píše:On si Zacha změnil jméno? R. Zacha?Jinak Stammer super karta a Dione i Warenski parádní.
lastik píše:Parada Peldo!!! Ten box byl opravdu povedeny, jmena v pohode... Werenski RPA jedna z tech lepsich... Dionne booklet krasa a zakonceno super patchem Stammera.... proste parada!! Jen tak dal
mapko píše:rozhodne jeden z najlepsich PREMIER boxov co som videl a ver mi ze som tych videi videl dost
Ceris píše:Velice povedené kartyZa mě ten Dionne jednoznačně, to je luxus
Gratuluji moc a jen tak dál
kalderon píše:za mě box úplně v pohodě, tam nebylo v podstatě slabý jméno, pro mě nejslabší Montér, ale taky něco odehrál, jinak bez chyby, Werenski i s pěkným patchem, Stammer jakbysmet a Dionne booklet, to je pecka
moc díky za gratulaci, pod vše co jsi napsal se mohu podepsat!!!!!sajny píše:Tak ja myslim, ze povedeny box. Werenski je na pohodu, ty auto rookie karty jsou na zivo paradni, booklet dobry, ikdyz mi prijde na skanu trosku tmavy a malo vyrazny, ale ten patch Stamkose je pecka, TBL maji hodne casto povedene patche. Myslim, ze box na pohodu. Co jsem sledoval, tak letosni plneni je docela pekne, skoro vzdy tam je nejaka karta, ktera za to stoji. Gratukuju k povedenym kartam.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host