za úspešné zvládnutie štátnic som si doprial svoj prvý box Icebook a nasledujúcu zostavu balíčkov:
1x Victory Ultimate 99/00, 1x Topps Traded and Rookies 03/04, 5x BTP 06/07, 1x SPA 11/12, 1x UD Masterpieces 14/15, 1x UD Full Force 15/16 a 1x OPC Platinum 16/17.
Na začiatok poviem, že som vytiahol viac než za celú svoju doterajšiu rozbaľovaciu kariéru

Začnem boxom Icebook, po návrate ku kartám som nechápal, kam sa až karty od OFS posunuli a chcel som jeden box Icebook rozbaliť, takže keď som uvidel na shope nejaké z posledných nerozbalených, tak som nezaváhal. Memo karta sa nepodarila, ale Fragments vyzerá parádne a mňa teda potešil aj Marián Šťastný:

To lepšie ale prišlo z balíčkov. Vôbec som nečakal, že by sa aj tam mohlo niečo urodiť, no ale poďme pekne po poriadku.
Z bežných inzertov som objavil iba Thermal A. Hammonda vo Full Force, inak samé radovky a:

Parádny Jarda na Seismic Gold z jedného balíku Platinum! Hneď po rozbalení som videl, že tam tá karta je, ale meno som si schoval na koniec, no čo vám poviem, jedno z najlepších

Navyše v krásnom limite:

Ešte lepšie veci ma však iba čakali. V jednom balíku Masterpieces konkrétne toto:

Fínska legenda Jari Kurri s podpisom v limite 04/35

A to najlepšie prišlo v piatich balíkoch mojich obľúbených BTP. Toto proste nečakáte:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Patrick Roy/Martin Brodeur Auto, podľa mojich informácii print run /10. Suverénna najlepšia trefa v mojom živote a podľa mňa jedna z naj kariet, ktoré sa dajú v tejto sérii vytiahnuť

Ďakujem tímu hokej-karty.cz za šťastnú ruku

Inak z Icebooku si nechávam Šťastného a Fragments, zbytok je voľný. Jarda a Kurri sú tiež k dispozícii, dual auto, to fakt neviem, taká karta sa neťahá každý deň, takže by zavážila ponuka. Ď.