vojta píše:Nápad super, ale provedení se mi nelíbí. Kdyby na řadovkách byla nějaká ražba, nebo byly silnější tak by to možná šlo... Ale takhle je ten box docela dost drahý za 26 řadovek.
U fotek asi půjde o práva.
tenhle argument fakt nechápu

takže když by úplně ta stejná a stejně vypadající karta byla silnější, tak budeš spokojenej, ale protože neni tak se ti to nelíbí ??? zajímavá logika ... za mě sou silný karty zbytečný když k tomu neni důvod jako vložená memorabilie apod. jinak ražba tam třeba bude, takhle z náhledu to úplně poznat neni ... Nápis Winners si dokážu představit vyraženej ...¨
O práva asi pude, ale koupit fotky z Nagana by pole mě neměl bejt problém .. na nějaký starší série se taky kupovali (Czech Retro National např ...
Jiank teĎ sem ze zvědavosti porovnával checklist série s checklistem Icebook GOLD CLUB a krom trenérů sou tam úplně všichni a drtivá většina v repre dresu a u všech samozřejmě jenom hlavy !!! a teď chvíli potom se udělá série zase jenom s hlavama, to je strašná škoda ... jak řikám snad mě mile překvapí lepší fotky u slibovanýho pokračování, ale zatim eště s ohledem na ICEBOOK set o ničem !