2017-18 OFS Tournament of the Century

Žhavé novinky týkající se sezóny 17 / 18
Odpovědět
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: 2017-18 OFS Tournament of the Century

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Hráči kteří byli foceni do oficiálního programu se sešli na předsezoní kemp v srpnu v Karlových Varech.
odtud jsou ty fotky v červených dresech Nike
na tom kempu nebyli pánové Šlégr, Lang, Svoboda a Šmehlík.
změny v kádru zároveň znemožnily účast pánů Růžičky, Čalouna a Libora Procházky.
vybrali jsme proto fotky které byly období olympiády co nejblíže.
pan fotograf Koliš vzkazuje, cituji " nevím jak Jaromírovi rostou rychle vlasy, ale fotka je z karlovarského kempu v srpnu"
Díky moc za pochopení :)

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Máme tu insertní sérii AUTHENTIC MOMENTS

Obrázek

Zveřejněno bylo i datum vydání 3. 2. 2018 - ale on se stejně ještě někdo zeptá, kdy série vychází, jako minule :lol:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Momenty pěkný ... *gc* !!!

A kdy, že to bude venku ?????
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Potrefená husa se nezapomene ozvat :lol:

Jinak já se nejvíc těším na podpisovky. Jestli se podařilo sehnat všechny hráče. Zatím váhám jestli do boxu jit nebo ne, přecejenom cena je o dost vyšší než všechny ročníky (1 998,-). Zítra se ukáže.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Tento výraz se používá v trochu jiných případech, ale nevadí! Já Husu rád....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Já myslím, že k tobě to sedí, takže termín je zvolený správně. :lol: To je dobře, já taky.

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Osobně jsem zvědav na podpisovky a jestli je "ošetřeno" aby se nerozpíjeli. Pak samozřejmě limity, těch se celkem bojím.

Nápad s Authentic Moments super, osobně bych v názvu nemusel mít toho lva a chybí mi tam fotka Dominika s Waynem, která byla v sérii He Saves He Wins, ta neomrzí ;)

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

No cena krásně symbolická koukám, uvidíme jaké bude plnění ale pokud dobré tak nakonec ok a určitě bych nějaký box vzal. Jen pokud to vychází 3.2. tak je trochu zvláštní že byla zrušena únorová burza. Čekal bych že se to tam s velkou pompou spustí s nějakou doprovodnou aktivitou třeba... no uvidíme jestli něco nebude v březnu, ale na druhou stranu už produkt bude měsíc venku :)

Jinak k těm kartám, mě se líbí hlavně to že Nagano má konečně svou sérii - to je super. A medaile zatím vypadá naprosto luxusně, to je něco neskutečnýho.. jsem zvědav na podpisy, to bude dost zásadní jak budou vypadat :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

No jo. Doval na Burzu do Ostravy 10. února *mrk* .
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Dík za pozvání ale jen za to co bych dal za cestu bych si skoro koupil ten box :D Rád bych někdy třeba na Ostravskou burzu nakoukl, ale musel bych to s něčím ještě spojit.. a to ted v únoru určitě nevyjde :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

poslední z inzertů
Obrázek

a hlavně signature
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

u raženého podpisu musím říct, že se mi moc líbí ten nápad, ale podpis mohl být větší, takhle mi přijde takovej hodně málo výrazný v tom velkém poli, takový utopený ..

podpisy..škoda že chybí Hejduk a Svoboda.. jinak jsou podpisy fakt krásný, ale jako celek s celým setem mi to přijde na houby, že vlastně krom karty authentic moments jsou všechny karty naprosto stejné .. jen je tam jednou natisknuté logo, pak našité, pak medaile a pak podpis.. to mi přijde jako škoda, že to mohlo být víc rozdílné, aspoň podle mě
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

a na závěr plnění ..
Obrázek
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Takže tam je garantovanej jeden podpis na box , jedna medaile a jeden patch , jak řikáš škoda že jsou všechny karty vlastně stejný a že tam nemohly být fotky ze zápasů z Nagana kromě authentic moments , ale myslim si že každej bude chtít dát dohromady duhu svýho hráče - placka , patch podpis , já teda bych to chtěl u Albyho , nejvíc se mi líbí jednoznačně ta karta se zlatou medailí to je bomba .
Cena je docela vysoká na to že je tam jeden manu patch , ta medaile a jeden nebo někdy dva podpisy , ale chtěl bych aspoň jeden box zkusit .
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

No jsem zvědav za kolik se to bude pak jednotlivě prodávat. Ono 20 ks od takovýho Jágra nebo Haška je žalostně málo takže ty ceny se asi dost vyšplhají :( Jinak tedy podpisovky pěkné.. to že je tam stejný vzor všech karet mi asi nevadí. Že není foto ze hry asi taky ne.. ale to už jsou pak ty osobní preference sběratelů holt :)

Za mě dobrý, akorát složit si třeba set medailí nebo podpisů vypadá skoro jako mission imposible pokud člověk nechce prodat ledvinu :(

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Škoda, že nejsou podepsaný Hejduk a Svoboda... Byl to opravdu takový problém je sehnat? Milan sem lítá každé léto za rodiči a tráví tu dost času.... a u Svobody mohl pomoci Jarda, když mu dělá agenta. Zvlášť když se jedná o takto významné výročí je škoda, že to není komplet...... jinak pěkný karty!!! *gc*

Obrázek

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Za mě dobrý, akorát složit si třeba set medailí nebo podpisů vypadá skoro jako mission imposible pokud člověk nechce prodat ledvinu :(
To mi vadí nejvíce. Série vyjde u nás, ale sesbírání alespoň jednoho z těch insert setů je nemožné pokud nemám sto tisíc v kapse, které se tam jen tak válejí. A taková cena v součtu za podpisy zcela určitě bude *nevim* .
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Pány Svobodu a Hejduka budeme samozřejmě stále shánět a podpisy, pokud se to povede budeme distribuovat v některém dalším projektu, jde jen o to že se to nestihlo vyřídit do data zahájení balení.
pan Svoboda, podle jeho slov už podepsané karty odeslal, je to 9 dnů a jde to z Kanady, takže čekáme :)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Ragnarook píše:
To mi vadí nejvíce. Série vyjde u nás, ale sesbírání alespoň jednoho z těch insert setů je nemožné pokud nemám sto tisíc v kapse, které se tam jen tak válejí. A taková cena v součtu za podpisy zcela určitě bude *nevim* .

jeden set podpisů budeme dávat do charitativní aukce pro Nadační Fond Ivana Hlinky, tak jsem zvědavý jak to dopadne, ale myslím že 100000,- je přehnané

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Veteran fans hcs píše:Pány Svobodu a Hejduka budeme samozřejmě stále shánět a podpisy, pokud se to povede budeme distribuovat v některém dalším projektu, jde jen o to že se to nestihlo vyřídit do data zahájení balení.
pan Svoboda, podle jeho slov už podepsané karty odeslal, je to 9 dnů a jde to z Kanady, takže čekáme :)

:thumbup:

Obrázek

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Rozjede tu někdo master set? :P Mimochodem, je pravda, že náklad je 300 boxů?
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

Odpovědět

Zpět na „2017 / 2018“